Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan tudom visszaszerezni a...

Kyrie kérdése:

Hogyan tudom visszaszerezni a pénzt a PayPaltól rossz utalás után?

Figyelt kérdés
Sajnos a pénzt nem én utaltam a számlára, csak megadtam az adatokat egy ismerősnek, mert mindig én rendelek neki Ebayről. Viszont ő elfelejtette kitölteni a közlemény mezőt, így az összeg nem érkezett meg. Az utalás pár hete történt. Van valami esélyünk visszaszerezni? És ha igen, hogyan kell? A PayPallel vagy a bankkal kell felvenni a kapcsolatot?
2016. aug. 20. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Írjon a Paypalnak, hogy történt egy utalás X számlaszámról, közlemény nélkül, Y összegben és hogy mikor, és vagy rakják az összeget a Z Paypal számlára vagy küldjék vissza.

Vissza fognak írni, hogy mi a további teendő. Lehet még némi azonosítás lesz szükséges, pl. banki tranzakció száma.

2016. aug. 20. 19:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ
2016. aug. 21. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!