Tegnap utaltak nekem OTP-s számlára, csak pluszba írtak bele 8 db nullát (Az nem is lenne gond ha az utolsó harmadba irták volna, de ő középre írta) Átfog hozzám érni az utalás?
Figyelt kérdés
Mindenesetre holnap kiderül....
Tehát
A bankszámlaszámom így szerepelne
11223344-44556677
Így szoktam megadni, de volt, aki már így küldte és átért
11223344-44556677-00000000
Aki utalt most, ő így küldte:
11223344-00000000-44556677
2014. ápr. 6. 10:30
1/17 anonim válasza:
Valószínűleg nem, kétlem hogy manuálisan megnéznék a hibás számlaszámokat.
2/17 anonim válasza:
Alapból kitölti a hézagot a rendszer, de azzal nincs probléma.
3/17 anonim válasza:
Utalt, biztosan ?Legfeljebb csak akart, így a gép nem fogadja el.
4/17 anonim válasza:
Miután nemlétező szamla számot adott meg, a banki rendszer el se fogadta az utalást.....
5/17 anonim válasza:
2.: szerintem félreértetted a kérdést, nincs semmi hézag
3.: így is elfogadja, mert az ellenőrző számjegy a 8-as szakaszok végén van, talán csak OTP-n belül a netbank ellenőrzi a számla létezését, de az sem biztos.
6/17 anonim válasza:
Használtad mar az otp netbankon, utolsó? A rendszer be azonosítja a szamla számot, kijavítja a rosszul irt, vagy nem pontosan megadott nevet. Ha rossza a szamlaszamra, márpedig ez rossz, nem lehet vele utalni.
7/17 anonim válasza:
És ki mondta, hogy az OTP-ből utaltak?
8/17 anonim válasza:
Tulajdonképpen mindegy, mert az összes internetes bank felület ellenőrzi, hogy helyes e a szamlaszam
9/17 anonim válasza:
Tévedsz, nem ellenőrzi csak az ellenőrző számjegyet.
Mint írtam a számla letezésének ellenőrzése csak bankon belül lehetséges.
10/17 anonim válasza:
Erdekes.... Velem nemegyszer előfordult mar, hogy utaltam interneten es a masik fel rosszul adta meg a nevet - Pl Szabo Jánost irt Szano Janos András helyett, vagy a ket névre szolo számlával csak az egyiket adta meg - a rendszer mindig javította, függetlenül attól, hogy melyik banknak ment az utalás.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!