Hogyan vegyek le az OTP számlámról 400 ezer forintot úgy, hogy ne kelljen plusz költségeket fizetnem?
Figyelt kérdés
Havonta sajnos csak 150 ezer forint vehető le ingyenesen ATM-en keresztül. Ha bemegyek a bankhoz és személyesen kérek ki pénzt a számlámról, akkor az ingyenes vagy azért is még nekem kell fizetnem? Mit tegyek?2016. aug. 17. 09:59
1/5 anonim válasza:
Ha személyesen bemész és úgy szeretnél levenni pénzt, az még drágább, mint az ATM.
Ha teheted, fizess inkább kártyával. Az nem megoldható?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, mert forintot váltanék fontra.
2016. aug. 17. 10:03
3/5 anonim válasza:
OTP-n utalásért nem tudom mennyi díjat számolnak fel, de pl ha átutalsz anyudnak meg apudnak 300-at és ők is levesznek ingyenesen 150-150-et, az nem olcsóbb?
4/5 anonim válasza:
3-as, nem hinném, hogy olcsóbb, mert a tranzakciós díj az utalásonként elég sokba kerül. Nekem 50 ezer ft utalására ( a NAV felé!) minden hónapban levesz 150 ft-ot.
A nehezen megdolgozott pénzemből egyszer utalok ugye az ÁLLAM felé, az adómat (ez az 50 ezer), majd még azért is fizetnem kell az ÁLLAMNAK, hogy elutaltam az adót az ÁLLAMnak. NO KOMMENT. (ugyebár, ha jól tudom, jövedelmet nem lehet duplán adóztatni???? ) Bocs, de ezen mindig felhúzom magam :D
5/5 anonim válasza:
Nézd meg a bankod hirdetményét, hogy a te folyószámládról mennyibe kerülne ezt az összeget levenni ATM-ből, felvenni a fiókban, vagy 2/3-ad részét átutalni két különböző számlára és onnan felvenni. Gyanítom, hogy ez utóbbival jársz legjobban, de párszáz forintos költséged így is lesz. Számold ki, bár összességében szerintem 400-600 forint spórolásról lehet szó. Ha minden hónapban veszel 4 kilóért fontot, akkor érdemes ezzel vesződni, ha egyszeri esetről van szó, akkor nem biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!