Levettem a pénzt de a számlámról nem vonta le az összeget, mi az oka?
A helyzet a következő . Nyaralni voltunk Montenegróban és Augusztus 6án egy ottani Erste ATM-ből levettem 60 eurót .
Kaptam is az sms-t de csak 249ft kezelési költséget vont le a 60 eurónak megfelelő összeget nem . Mivel hétvége is volt és EU-n kívül szedtem le a pénzt úgy voltam majd hétfő-kedd felé leszedi de már eltelt 1 hét és még mindig semmi és a netbank sem jegyzi ezt a tranzakciót amiről arra tudok következtetni hogy oda be sem ért ez a dolog.
Aztán még egyszer vettem le pénzt ATM-ből igaz nem Erstésből ott pedig már vont mindent tehát érdekes ez az egész . Valaki találkozott már ilyennel és ha igen akkor ez mégis miért van így ? A poénos válaszoktól kíméljetek . Köszönöm.
Várni kell még, de majd beterhelik.
A zárolások között viszont látnod kellene.
Köszönöm a válaszokat ! :)
Meg sem szólalok mert akkor az én esetem szerencsésebb mint a tiéd első kommentelő :/
A technikai hiba az esélyes akkor várok az lesz a legjobb :)
2-es kommentelő : meglesem mert ott még nem néztem , köszönöm a javaslatot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!