Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 2010 januárjában járt le?

2010 januárjában járt le?

Figyelt kérdés

Van egy lejárt életbiztosítás amihez a papírokat idén március1.-én adtam be.Előszőr azt mondták15m.napon belül küldik(nem ugy lett)utánna mondták1hónap mulva,ami szintén elmult,pontosan letudná nekem írni valaki,hogy mennyi a kötelező idő amikor ténylegesen kikell,hogy utalják a pénzt?Vagy mit tudok csinálni,hogy megkapjam VÉGRE?

Válaszokat köszönöm előre is!

2010. ápr. 13. 12:12
 1/3 anonim válasza:
Nekem anno azt mondták hogy eltarthat 3 hónapig is a kifizetés. Nekem jövőre jár le.
2010. ápr. 13. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:

A szabály úgy szól, hogy a szükséges dokumentumok beérkezését követő 15 napon belül el kell bírálni szerződés kifizetését! Tehát bőven lejárt a határidő, hisz 15 nap után ha utalnak annak már oda kellett volna érnie.

Minden papírt beadtál?

Én bemennék és addig nem jönnék el amíg ki nem fizetnek. Ne ügyintézővel, hanem a főnökével beszélj!

2010. ápr. 13. 20:29
 3/3 anonim válasza:

A második hozzászólóval egyetértek! 15 nap az átfutási ideje!

Minden fontos dokumentumot be adtál vagy beadott az ügyintéző?(Kötvény,lejáratot igénylő nyomtatvány, személyes dokumentumok)

Ha kell segítség írj emailt,mindegyik biztosítóval kapcsolatban vagyok.

2010. ápr. 13. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!