Tervez valaki utazást Algériába 2010. januárjában vagy februárban?
Miért?... Félsz egyedül?... Akkor miért indulsz el egyáltalán???...
Fizess be egy társasutazásra, akkor lesznek útitársaid, sőt még idegenvezetőd is, szállást, repülőjegyet, mindent elintéznek neked.
A repülőn is megismerkedhetsz a melletted ülővel, mitől lesz más, minthogy itt egy másik idegent hajtasz fel?...
Ha nyaralni szeretnél, akkor jobban járnál, ha Tunéziába, vagy Egyiptomba mennél, Algéria nem igazán nyaralós hely, úgy tudom elég veszélyes is.
Idén már jártam Algériában és nem ez lesz az első utam!!!
Nem azért kérdeztem, hogy jön-e valaki, mert félek, hanem azért mert hátha más is szeretne menni és szívesen utazna valakivel, mint ahogy én is!
Mikor kinn voltam egyáltalán nem találtam veszélyesnek az országot, hanem inkább csodaszépnek és az emberek is nagyon segítőkészek arrafelé! Amúgy magánügyben megyek és nem nyaralni!
én mennék, ha még aktuális számodra a dolog :)
csak pár kérdésem is lenne...
Szia!Köszönöm, hogy írtál. Megadom az e-mail címem és ott nagyon szívesen válaszolok a kérdéseidre.
anettbaby20@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!