Tom0919 kérdése:
Van olyan bankautomata ahol egyszerre ki lehet venni több mint százezer forintot?
Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 07:56
1/3 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Csak a napi vásárlási limitedre figyelj, hogy az mennyi - ha alacsonyabb a felvenni kívánt összegnél, akkor nem fog sikerülni.
(a múltkor 75 ezret szerettem volna felvenni és néztem hülén, miért nem ad - aztán rájöttem, hogy csak 50 -re volt állítva és elfelejtettem átállítani a netbankban :-) )
2/3 A kérdező kommentje:
OTP-nél 100.000 a limit.
napi limitem maxra (300.000) van állítva.
Arra lettem volna kíváncsi van e olyan szolgáltató aki az automatából való felvételt nem limitálja, legalább 150.000 Ft felvétel lehetséges.
2016. jún. 9. 09:19
3/3 anonim válasza:
OTP ATM-nél 800000 Ft a limit, de csak OTP-seknek, ha egyébként engedi a napi limit. Viszont az OTP csak 100000-t ad ki idegen bank ügyfeleinek. Viszont ilyen korlátozás nincs sok más banknál, pl. Budapest Banknál simán fel lehet venni akár 500000-t is idegen kártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!