Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek le tudnak hallgatni?

Szerintetek le tudnak hallgatni?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a behajtók le tudják-e hallgatni a telefonomat, vagy a számítógépemet tudják-e figyelni? Sajnos elkaptam egy olyan beszélgetést ami miatt ezt feltételezem. Kérlek csak normális válaszokat írjatok.

2016. jún. 6. 11:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

MENEKÜLJ! A CIA FBI KGB FTC BVSC FIDESZ MASZOP és a SZADESZ is a nyomodban van!

11:32 - hívtak a banktól

babrálod a telefonodat, de nem értesz hozzá, véletlenül felhívod magad, és ha egy telefon a saját hívószámát tárcsázza, akkor a hívás hangpostára irányítódik

a néni mondja, hogy nézzed meg a számot a tudakozóban, ezt rögzíti a hangpostád

megszakad a vonal, ezt követően kapsz egy üzit, hogy hangpostaüzeneted érkezett, majd pedig visszahallgatod a - saját magad által felvett - beszélgetést

Összerosálod magad, kiírsz ide egy kérdést, a sok egységsugarú analfabéta meg dzsémszbondot vizionál...

Csók a családnak,

Feri, egy mérnök

2016. jún. 6. 19:57
 12/15 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de én nem értem, hogy te mit szeretnél mondani. Annyira értelmetlen a dolog amit írsz, hogy szerintem még Te magad sem látod át. Miből gondolod, hogy én nem értek a telefonomhoz, és milyen néni beszélne itt mellettem egyáltalán. Nem értem, hogy milyen módon kapcsolod össze azt a nőt aki hívott engem egy banktól... és véletlenül elküldött nekem egy hangposta üzenetet amit nem is akart még felvenni se.

Most komolyan miről beszélsz? Mérnök úr!

2016. jún. 7. 09:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem mondhatok többet, mert már engem is lehallgatnak a szíriuszi gíkemberek. Menekülj, amíg tudsz!
2016. jún. 7. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:
De a szám amiről kaptad a hangpostát, az kié? Azaz ki küldte? És nem lehet hogy a te hangod van rajta, amint beszéltél valakivel éppen?
2016. jún. 7. 18:11
 15/15 anonim válasza:

A pénz, a vélt vagy valós adósság behajtásánál nem válogatnak az eszközökben. Hogy törvénytelen? Magasról tesznek rá. Egy illegális lehallgatással szemben, hatékonyan csak operatív eszközökkel érdemes védekezni.

Itt találsz hasznos olvasnivalót, vagy konkrét segítséget:

[link]

2016. nov. 7. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!