Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik bankkártya a legjobb:...

Melyik bankkártya a legjobb: Visa, Maestro vagy MasterCard?

Figyelt kérdés

Most fogok nyitni számlát és nem tudom melyik kártyát válasszam hozzá.

Van esetleg, ami kevésbé elfogadott pl. külföldön? Esetleg itthon?

Vagy nincs érdemi különbség köztük?

2016. máj. 15. 21:12
1 2
 11/15 anonim válasza:
66%
Nekem K&H Visa Electron van, és nem tudom Paypal on használni. Nem fogadja el. Jártatok így Ti is? Emiatt akarom pont most lecserélni. Mastercardban gondolkozom.
2017. okt. 26. 18:38
 12/15 anonim válasza:
100%
Nekem kh visa electron van paypelen regisztrálva, de pl kh mobiltarca nfc fizetésre csak maestro vagy mastercard jo úgyhogy lehet lecserelem..
2017. nov. 25. 21:29
 13/15 anonim válasza:

Mastercard és Visa egyformán jó, mindkettő széles körben elfogadott kártya.

Maestro a Mastercard "budget" brandje, neten kívüli vásárlásra jó, az a legolcsóbb.

2020. febr. 10. 18:42
 14/15 anonim válasza:
Nekem egyébként MC van.
2020. febr. 10. 18:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Én Visa kátrtyát használok 7 éve. Miért szeretem?

- Tudok vele bárhol vásárolni pl: Oroszország, Kína, USA, Egyiptom, és bárhol az EU ban (Nem véletlen írtam ezeket)

- Gyakorlatilag ez az egyetlen kártyatípus amit a Magyar OTP Bank termináljai is elfogadnak NFC fizetés esetnén gond nélkül(kivétel ha nincs fedezet)

illetve ez az egyetlen típus ami regisztrálható a Google Walett vagy ApplePay alkalmazásokba, ezáltal kezelési díjjat szintén nem számít fel (mint pl a Simple vagy K&H Saját digitális kártyás alkalmazása) ja és univerzális, bármely országban jó a virtuális kártya.

- A VisaPay Miatt nulla a váltási díj 150000Euróig (HUF, USD, RUB, LEI stb.. pénznemekbe)

- Díjmentek külföldi bankszámla terhelés szintén a VisaPay miatt

- Elfogadják ott is ahol csak AmEx kártyákat fogadnak el.

- Olcsó csomag, jól müködő szerkezet (Érdekesség, egyetlen ATM nem dobta vissza még soha)

Jó e a Mastercard biztosan, nem tudom nem próbáltam.

De Maestro -t semmiképpen se.

2023. máj. 25. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!