Megerne betenni valami folyoszamlara a penzem?
Figyelt kérdés
Autora gyujtok, es sikerult egy kisebb osszeget ma felretennem, 30 ezer korul, es az erdekelne, hogy a tovabbiakban megerne betenni bankba? Ket okbol is kerdezem. 1. Lehet hogy ha a penztarcamban van, akkor labakel, netan rossz befektetest csinalok belole. 2. A bankban jar ra valamennyi kamat? Mert gondolom nem sok, nem lesz belole meggazdagodas, de ugy is csak allna a penzem nalam. Tehat megerne betenni bankba?2016. máj. 5. 08:10
11/11 anonim válasza:
Szívesen :-) Azóta még azt is megtudakoltam Neked (én vagyok az autó nyereménybetét könyv - ötletes :-) ), hogy névértéken váltják vissza: pl. megveszed 5 ezerért, ha kell a pénz és visszaváltod, visszakapod az 5 ezret - nem számolnak kezelési költséget sem se semmit. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!