Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit lehet tudni a RetroAktív...

Mit lehet tudni a RetroAktív Kft követeléskezelő cégről?

Figyelt kérdés
2008. szept. 23. 17:26
 1/7 anonim válasza:
a retro aktív hazánk egyik legemberkedvelőbb behajtó cége!Mindent meg lehet velük dumálni és emberségesek nagyon!!
2008. szept. 23. 20:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2008. szept. 24. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Hazánkban NINCS, ÉS TÖRVÉNYI ERŐNÉL FOGVA NEM IS LÉTEZHET BEHAJTÓ CÉG. Bármelyik, amelyik ennek adja el magát FENYEGET ÉS HAZUDIK.

Követelést kezel. Központosítja az adósságrendezést. SEMMIVEL SINCS TÖBB JOGOSULTSÁGA MINT AZ UTCASZÉLI MARI NÉNINEK.

2008. szept. 25. 00:07
 4/7 anonim válasza:
Behajtó=követeléskezelő!POlgári nyelven!VÉLEMÉNYEM szerint e oldalnak a látogatói (Főleg ilyen cikkeben) "gázos" emberkék..:)És vágják mi a pite!Retro aktív:Követelt tőlem 65 ezret!Mondtam,hogy 8 ezrével tudom fizetni!Mondták,hogy jó,de próbáljam emelni!Mondtam,hogy jó:1.befizetésem 7 ezer volt,mondták semmi probléma..2. 9ezer 3. 5ezer...Mindegy...Valamikor nyolc hónap múlva hívtak,hogy van még 9913 hátra és,hogy mikor fizetek,mert zárják az ügyet,mert zérón van!Tehát!Nem wakerolok hanem személyes tapasztalatokat osztok meg!Akinek segítek evvel az vágja a behajtó-Köv.kezelő szinonímát aki meg nem az meg igya a szavaimat!
2008. okt. 5. 14:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azóta már beszéltünk velünk. 7 hónapot kaptunk a befizetésre, mindegy milyen összegű havi befizetéssel, a lényeg, hogy minden hónapban menjen valamennyi, és a 7. hó végére tisztázva legyen.

Talán kimászunk a ganyéból... Remélem!

2008. okt. 8. 12:53
 6/7 anonim válasza:
Ennyi:))És ha nem a hetedik hanem a nyolcadik hónapban fizeted be az uccsót az sem gáz SZTEM!!Nincs behajtó cég:D Csak bahajtási osztályok meg bahajtási csoportvezetők meg behajtó emberek!:-DD Így van!Hiába vagyok 33 %-os pontosságú válaszadó))
2008. okt. 8. 21:10
 7/7 anonim válasza:
Nna, sajnos volt szerencsém hozzájuk! Olyan iszonyatos helyzetbe kerültem, amelyből a mai napig - még - nem tudtam kikecmeregni. Ráadásul egyedül egy kisgyerekkel... Telefonáltam, egy nőnemű vette fel a kagylót. Cseppet sem volt megértő, s főleg nem EMBERSÉGES!!!!!!!! Annyit közölt,hogy vagy következő 10-ig fizetek ennyit és ennyit, vagy megindítják az eljárást. Felvázoltam neki a tényeket, amelyek szerint pirinyó jövedelemből kellene étkeznünk és rezsit is fizetnünk, mert hogy ilyen helyzetbe kerültem... Ő azt megérti, mondta - de olyan hangsúllyal, hogy szinte hallottam a gondolatát: "de sz...ok rá!" - de vagy fizetek, vagy eljárás indítás! Nem tudtam fizetni... Most éppen várok. Az is hülye volt aki a pénzt feltalálta! Minden aljasság emiatt van a világban! Mennyivel jobb lenne a cserekereskedelem!!! :D
2010. szept. 28. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!