Kinek sikerült már magánszemélytől pénzt visszakapnia legális követeléskezelő, behajtó cég segítségével?
ha nincs papír, akkor mondj le róla
ha van papír, akkor fizetési meghagyás - ezt akár meg lehet próbálni mondjuk papír nélkül is
de nem értem, hogy miért nem kéritek egyszerűen vissza az anyósodtól (bár mondjuk nekem nem lenne pofám ennyi pénzen vitázni anyóssal, pedig utálom és nem beszélek vele + az összeg sem elhanyagolható, de azért nem az életem múlik rajta)
Tanulj meg olvasni vagy vegyel be egy seduxent kedves kerdezo!
"+ az összeg SEM elhanyagolható"
Bukjatok be! Segitsen a hoher ilyen embernek...
A férjem vett fel nekik hitelt a megismerkedésünk előtt. Úgy volt, hogy fizetik rendesen az anyjáék) de amikor összejöttünk és elköltözött nem fizették. A kölcsönt kiadó providentes csaj ezt így tudja igazolni, tehát tanu. A férjemmel jártunk le egy darabig, de nem szóltak, hogy nem fizetik. Onnan tudtuk meg hogy lakást akartunk venni és a hitelügyintéző szólt, hogy BAR listán van a férjem, ekkor már 6 hónapos terhes voltam. Kifizettük az összeget leszedettem a BAR listáról. Az összeget azóta se kaptuk vissza!
Ennyi!
Első válaszolónak bocs a fére olvasásért, a többi megnyilvánulásod miatt egy bunkó vagy!
Várom az ÉRTELMES segítő hozzászólásokat!
hát tényleg segítsen neked a hóhér, akkor ahogy a második kolléga mondta...de ha figyelmesen elolvasod a válaszomat: fizetési meghagyás, hátha van olyan balek az anyós, hogy 15 napon belül nem mond ellent és akkor jogerőre lép
a providentes csaj meg nem tanú: 1 a férjeddel szerződött, 2 tudod mikor fog mászkálni veletek, 3 nem ti adtatok kölcsön, hanem a férjed szerződött és nem fizette a hitelt, az meg senkit nem érdekel, hogy mit csinált a pénzzel
Olyan legális cég nem lesz, amelyik jogerős határozat nélkül fogja behajtani a követelést.
Az illegális cégek pedig nem megbízhatóak, mifelénk egy ember jó sok millióval tartozott egy másiknak (papírok nem voltak). Felbérelt magánbehajtókat és a dolog vége az lett, hogy a behajtók beszedték a pénzt, majd leléptek vele...
Kedves Utolsó!
Találtam egy olyan követeléskezelő céget, ahol ügyvédek dolgoznak. Ő megerősített abban, hogy mivel tanú van rá, hogy hogyan is történt ez a pénzes dolog így ha bíróságra kerül az ügy akkor a hölgy aki folyósította a hitelt tud tanúskodni. Az én számlámra kell, hogy megérkezzen a bahajtandó összeg + kamat és ebből kell majd bizonyos százalékot kifizetnem (15%-ot mondott). Az összes többi költséget az adósnak kell kifizetnie.
Köszönöm szépen, hogy értelmesen, nem támadóan, nem arrogánsan válaszoltál. Jól esik, hogy rendesen írtad meg a véleményed így várandósan még jobban kikészítenek a bunkó beszólások!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!