Cofidis áruhitel?
Olyan kérdésem lenne hogy Cofidis áruhitelet szeretnék. Ennek ugye az a feltétele hogy 3 hónap minimum 65ezer ft jövedelelnek kell rámenni. A 3 havi fizetésem 64300ft az előző kettő viszont 70e ft felett van. Így az áruhitelt megkapnák?
Válaszokat előre is köszönöm!
Cofidis? Épp most olvastam az egyik válaszolónál, hogy csak hitegették a férjét, stb.
Kérj visszahívást, próbáld meg - teljesen mindegy, mi itt mit mondunk - úgyis az Ő szavuk lesz a mérvadó.
Amúgy nem tudom, miért Cofidises áruhitelt szeretnél - van annál számtalan kedvezőbb: pl. a Tesco most hirdet valami 0 % THM-es áruhitelt - nézz utána.
Lehet, hogy én voltam. Minket folyamatosan hülyére vettek.
Visszahívást többször ígértek, sose hívtak.
Nettó 240 ezer körüli bérrel...
Kamu az egész.
És már másoktól is hallottam, hogy nem érdemes velük foglalkozni.
gusztustalanok!
én csekkes fizetést választottam, előre megküldtek 6 havit, a többit meg nem küldik és nem tudok törleszteni. határidő lejárta előtt írtam nekik és hívtam őket, azt mondták küldenek újra csekket, de persze basszák kiküldeni, erre smsben fenyegetnek hogy behajtóhoz kerül az ügy ha nem igazolom a befizetést, amikor ki se küldik a csekket...
szánalmas cigány banda
szerinted ha egy csekk kiküldésére képtelenek, akkor bízok a banki utalásban, hogy aztán arra is kitalálnak valamit?
én csekkes fizetést kértem, miért utalnék?
gondolom ezért van csekkes lehetőség...
ne magyarázd már meg nekem, hogy tök normális, hogy nem küöldi ki a csekket, ami után én fizetek kamatot, és "fenyegetőznek" behajtókkal...
tényleg ?
biztos véletlenül választottam a csekkes fizetést..
ha akarnám sem tudnám utalni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!