Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Gond lehet abból, ha nem...

Gond lehet abból, ha nem fizetem vissza a diákhitelt? Ráterhelhetik-e szüleim házára? Elévül? Csak akkor tudnák behajtani, ha a nevemen lenne valamilyen tulajdon (ház, autó)?

Figyelt kérdés
Ha külföldön dolgozom, be tudják hajtani?

2016. febr. 26. 03:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Miért pontoztatok le?
2016. márc. 5. 09:59
 22/24 anonim ***** válasza:
14%
Na mármost ennyi embenél visszamenőleg 10 évre a kinti körben senkinél nem hajtottak be. Nincs erre kapacitásuk. Tegnap kérdeztem az egyik csajt aki már 35 éves. 10 éve van kinn. Rég el is évült neki. Szintén kinti férje van. Sose megy vissza. Szóval nem kell félni. Ez csak nekünk sok pénz az államnak piszlicsári. Sokkal nagyobb kinntlévőségei vannak azokat intézik. A munkatársamnak még magyar lakcíme sincs mert anyjáékkal haragban van. Nekem ugyan 2 éve írt a nav anyamhoz amit nevttek at de ugy sem lesz semmi. Persze aki akar fizessen. És azt sem árt tudni nyugdíjt elérve mindenkinek törlődik a diákhitele. Tesóm pl. Sose fog dolgozni m.on ferje eltartja. A minimumot fizeti ami 6300 aztán majd törlődik a többi ha eleri a nyugdíjat
2016. márc. 5. 11:39
 23/24 anonim ***** válasza:
87%

"Persze aki akar, fizessen"

Ne haragudj, de erre már nem tudok másképp reagálni:

"Te mindig odaszarsz, ahol eszel?"

Az állam (és a mi pénzünk) segítségével elvégzel egy olyan iskolát, amivel aztán külföldön jól fizető munkát találsz és még itt hencegsz, hogy hogyan tudod nem visszafizetni a felvett pénzt. Annyi becsület nincs benned, hogy amit kölcsönkapsz, azt visszaadd!

Egy erkölcsi hulla vagy.

(nem szoktam így írni soha senkiről, de ezt a pofátlanságot már nehezen viselem - ráadásul az én pénzemről is szó van)

2016. márc. 5. 11:47
 24/24 anonim ***** válasza:
87%

Tényleg egy erkölcsi nulla vagy...

Ezzel teljesen egyetértek.

2016. márc. 6. 05:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!