Milyen a K&H Bank e-bank szolgáltatása? Gyors, megbízható, könnyen kezelhető?

Figyelt kérdés
Jelenleg OTPs vagyok, de váltani szeretnék. Az ottani netbank elég jó. A K&H e-bankja is jó?
2016. febr. 24. 10:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Macbookom van, Safaribol gond nelkul hasznalom. Par honapja meg windowsos gepem volt, chrome gond nelkul futtatja

Meg csak le sem toltottem semmilyen programot. Nincs chipkartya olvasom igaz napi milliokat nem utalok. Full jol mukodik.

66% os valaszolonal vmi naon nem kerek...

2016. febr. 25. 17:23
 22/23 anonim ***** válasza:
40%
50%-os. Ha sosem telepítettél chipkártyát, akkor minek okoskodsz róla, hogy kell használni? Milyen böngészővel megy stb.? Azért, mert te soha az életben nem utalsz nagyobb összeget, mással még előfordulhat, hogy el kell utalni egy fél fogsor árát a fogorvoshoz, vagy egy autóét a kereskedésbe. Nem naponta, de néha azért megtörténhet.
2016. febr. 25. 18:33
 23/23 anonim ***** válasza:

Igazad van, valóban van ez az ötszézezres limit. Nem tudtam róla, de nem is hat meg. Továbbra is azt mondom, hogy sms-belépéssel is full értékü netbankot kapsz! Munkahelyemről a céges gépen is intéztem már utalást, simán, mezei firefox böngészőből. És továbbra is állítom, soha nem volt gond a chipkártya telepítése. Használok kártyát, tudom miről beszélek.

Kérdező, ha kipróbáltad, jelez majd vissza, neked tetszik-e? :)

2016. febr. 28. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!