Milyen a K&H Bank e-bank szolgáltatása? Gyors, megbízható, könnyen kezelhető?
Más. Csipkártya kell hozzá meg egy beolvasó, minden gépre, ahol használnád, telepíteni kell a programot (közben néha felhívni az ügyfélszolgálatot, mert úgysem sikerül elsőre. Kell több program, meg olyan nyalánkságok vannak, hogy pl. a Windows 10-ben Edge-en nem fut, csak Explorerben stb., és párszor elakadsz). Aztán ha nincs nálad a csipkártya meg az USB-s olvasója, akkor meg vagy lőve, mert nem tudsz belépni, vagy be tudsz lépni, de korlátozottan tudsz tranzakciókat végrehajtani. Amúgy jó a netbank, de az OTP-s jobb, kényelmesebb, hogy bárhonnan eléred, és nem ezzel a hülye hardveres megoldással teszik biztonságossá, hanem elektronikus aláírással és sms-ekkel.
Szóval, ha eddig OTP-s voltál, és élvezted, hogy bárhonnan, bármilyen gépről be tudtál menni biztonságosan a netbankba, melóból, otthonról, ismerős gépéről stb., ezt a KH-nál elfelejtheted.
K&H-nál is beléphetsz simán jelszóval, a kártya csak a nagy értékű (talán 300.000 feletti) tranzakciókhoz kell. Firefoxhoz van aláírt plugin, ezzel Linux alól is simán megy.
Maga a felület sokkal gyorsabb, jobban átlátható, és a tranzakciók korlátlan időre visszamenőleg lekérdezhetők, akár egy egész év egyszerre. Nekem megváltás volt az OTP-hez képest.
Főleg kis értékű utalásaim vannak. Ez a chipkártya nem valami szimpatikus. :(
Köszi az eddigieket, jöhetnek még tapasztalatok! :)
Lakossagi felhasznalashoz nem kell hozza chip kartya, no para.
Par honapja vagyok KHs elotte CIB elotte OTP
Jo a KH ebank teljesen ;)
Ja igen, azt elfelejtettem, hogy lakosságiról van szó, a minimum csomagot néztem ki.
Esetleg kis összegű betétlekötés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!