Tanácstalan vagyok és nem tudom hová nyuljak? Többi lent.
2 megoldás van:
- Többet kell keresni
- Kevesebbet kell költeni
Több opció nincs. Hitelt felvenni megélhetésre meg a legnagyobb baklövés, amit elkövethetsz.
Mennyit kerestek a férjeddel 2-en nettóban? Hol élsz? Lehet, tudnék valami életvezetési, spórolási tanácsot adni.
Ha van valami eladni valótok, akkor esetleg abból tudsz gyorsan pénzt csinálni. (pl. zálogba tenni aranygyűrű, stb)
Tudom, hogy más pénzét a legkönnyebb beosztani, de hidd el, hogy a hitel a lehető legrosszabb megoldás. Ha fix jövedelmetek van, akkor csak még nehezebb helyzetbe kerültök, hiszen ha nem jöttök ki a havi fizetésből, akkor a következő hónapban a törlesztéssel csökkentett jövedelmetekből még annyira sem fogtok.
Ilyenkor muszáj valahogy átgondolni a költségvetést, ahol lehet, pénzt megfogni, esetleg új, jobban fizető állás után nézni. A folyószámla hitelkeret a legveszélyesebb dolog, egyenes út a teljes eladósodás felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!