Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mik a lehetőségeim? Tanácstala...

Mik a lehetőségeim? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Autó hitelem van.10 év,ebből 4 lement.A részletem már a duplája.Ha az autót befizetem és még a rezsit is akkor marad kb.5 ezer ft-om.A bankhoz fordultam ez ügyben:futamidő hosszabítást ajánlottak.Ezen kívül létezik-e más megoldás is.
2010. okt. 7. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyáltalán miért vettél fel ennyi hitelt, ha nem tudod fizetni? Meg autóra 10 éves hitel???

Hát csak azt tudod, hogy vállalsz valami nagyon alja mellékállást, ha már ilyen hülyeséget csináltál, kérsz futamidő hosszabbítást, esetleg eladod az autót, kifizeted belőle a hitel egy részét és veszel egy olcsóbb autót, és így csökken az egy hónapra jutó összeg.

És egy életre megtanulod, hogy hitelt csak olyasmire szabad felvenni, ami befektetés, tehát amiből így vagy úgy jövedelmed származik, vagy a költségeid csökkenti. És csak akkor, ha biztosan vissza tudod fizetni anélkül, hogy éhenhalnál...

2010. okt. 10. 14:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

A hitelt azért vettem fel 4 éve,mert a fizetésem egy töredéke volt.Nem vagyok jövőbe látó,nem tudhattam,hogy ez lesz belőle.Ráadásul a kérdés nem erre irányult.Tanácsot szerettem volna,nem kioktatást.Futamidőt nem szeretnék hosszabítani,mert felkúszik az majd ugyanide vissza és csak azt érem el vele,hogy mégtovább kell fizetnem.Mellékállásom már van.

Köszönöm a segítőszándékodat,szép napot!

2010. okt. 13. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!