Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP től utaltam AlertPay es...

OTP től utaltam AlertPay es számlámra 75000ft. Jól töltöttem ki mindent az utalásnál, mégis már 20 munkanapja semmi. Supportos ticketre sem reagálnak, tanácstalan vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
75000ft utalás Otp től a K&H hoz, mert magyarországon ők kezelik az alertpayt... Otp szerint az utalás sikeres volt K&H is megerősítette ogy a számlatulajdonosukhoz megérkezett a pénz... Alertpay egy eléggé erős internetes bank szóval nemhiszem hogy mindenképpen az én 75000remre vágynának... ha van valami ötlet mit tehetnék hogy visszakapjam mindenre nyitott vagyok!
2011. júl. 6. 22:54
 1/1 anonim ***** válasza:
spammeld tele a supportot levelekkel, meg nézd meg a telefonos info vonalat. Nem tudom hány emailt írtál, ha csak egyet, akkor próbálkozni kell ha olyan 3 napig nem írnak, nem szabad várni, hogy majd csak, majd csak.
2011. júl. 6. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!