Otp-s bankártyánál lehet kérni olyat, hogy paypass fizetésnél minden összegnél kérje a pin kódot?
Még ha csak 5 ezerért...! Ha ellopják, akkor a kártya száma, lejárati ideje és a hátsó CV kód segítségével gyakorlatilag bármit megvehetnek a neten :-(
Ha ellopják, nincs más, mint letiltatni minél hamarabb. Bár én először berohannék a bankba és azonnal felvenném az összes pénzt a számlámról - csak utána tiltatnám le :-)
A napi vasarlasok szamat es erteket korlatozhatod a bankban, webbankban.
Ha ellopjak akkor sem kell rohanni sehova, azert van a telebank es netbank hogy a kartyat le tudd tiltani.
Ha pedig valaki 5x akar Paypassel vasarolni, akkor egyreszt gyanus lesz a penztarosnak, vagy ha boltokba rohangal akkor felismerheto lesz tobb biztonsagi kameran is.
Köszönöm. Mindig nagyon figyelek rá, ez alap.
Megnézem a webbankot és beállítok valami korlátot a biztonság kedvéért. :)
Az én bankkártyámon:
- nincs paypass
- letiltottam a netes vásárlás lehetőségét
Bárki ellophatja, semmire nem megy vele. Nekem pedig a biztonság többet ér, minthogy péjpasszoljak meg neten vegyek zsírúj ájfónt tízezeré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!