Hitel gyorsabb visszafizetése kiszámolva?
Röviden:
Édesanyám venne fel nekem most személyi kölcsönt, mert cdak 1 hete vagyok bejelentett munkaviszonyban. Viszont 3 hónap múlva vagy fél év (banktól függ) én már felvenném a maradékhitelét szenélyi kölcsönben, hogy ne az ő nevén legyen.
Valaki ki tudná számolni ha
A hitel 1.500.000 ft 3 évre.
54.000 a havija, 13,09 THM.
Ha fél év múlva visszafizetné egyben,mennyit kellene befizetni? Gondolom kevesebbet mintha lejárta végén.
Valaki ki tudná számolni?
Dehogynem ez a lenyeg. Penz nincs, csak igenyek. A leheto legrosszabb feltetelekkel akarsz hitelt venni, amin csak rontod a helyzetet.
Oszinten szolva nem csodalkozom, hogy a magyar kkv-szektor ilyen tragikus teljesitmenyt nyujt: f*ngod nincs sem neked, sem a cegtulajnak mi fontos es mi nem, csak 'mutatni kell', 'megjelenni', 'kell a nagy auto'. Ha a cegben ennyi penz sincs, szerintem inkabb zarjatok be az egeszet.
Fúúúj hányni tudnék. Eddig tűrtem a sértő beleszólásod, de ne haragudj már nem megy.
A nagy autó felőlem ocsmány ronda is lehet csak guruljon 4 keréken!!!!!!! Ez nem igény!!!!!!!!!
Ne mondd ezt a bezárósdi szöveget annak, akinek -17 milliós adóssága van egyes szaros cégek miatt aminek nem kell kimondani a nevét mert mindenki tudja....... És imádkozik édesanyám azért hogy a villanyát ne kapcsolják oi, és rohadtul nem akartam belemenni abba hogy azért kell a kocsi, hogy segíteni tudjak neki anyagiakkal mert tudnék vele olyan helyen dolgozni ahol visszatérítődne rohadt gyorsan, de mindegy.. Undorító, hűgy manapság az emberek a háttérinformációk miatt mennyire beképzelt primitív tulajdonságokkal ítélik el a másikat ami elfogadhatatlan...... De ezt itt le is zárom.
Köszönöm mindenkinek
2-es vagyok és bocs, de bizony minden hozzászóló segítő szándékkal írta, amit írt, ugyanis én is ugyanezeket gondolom :-)
1. - autóra másfél millió ft kölcsönt felvenni nem túl jó dolog. Valóban az első másodperctől fogva veszít az értékéből.
2. - nem tudom, arra gondoltál-e, hogy nem csak a törlesztő részletet kell fizetni, hanem az autó üzemben tartását is (súlyadó, kötelező felelősségbiztosítás, benzin), tehát dupla költség havonta a jelenlegihez képest
3.- és nem tudom, hogy arra gondoltál-e, hogy ha ez családi vállalkozás és ne adja Isten valami miatt megborul, nem tudod fizetni a hitelt, akkor többen is dőltök vele: anyukád is, Te is.
4. és igen, lehet pár százezer ft-os autót is venni kezdetben - később, HA VAN HASZON a vállalkozáson, akkor lehet egyre jobb és jobb autót venni.
Vagy valóban cégautónak venni...
Persze, tudom én, csak az "oltogatós" részeket nem értem. :)
Igen, van benne némi igazság. Párommallenne közös autó, ketten könnyebben fent tudnánk tartani.
A cég 19 éve él, teljesen jól menne ha a N.. nem szállt volna ránk :) úgyhogy nem félek a csődtől, csak tényleg kellene valamilyen megoldás erre, hogy a párom is be tudjon szállni autóval segíteni.. De persze minél kevesebből. Azért 800e Ft kölcsön is már sokat segítene, valami csak lesz. De mondjuk erre tényleg butaságból nem gondoltam... Át kell gondolni :) köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!