Szerintetek megoldható?

Figyelt kérdés
Azt tudom,h önerő nélkül lakást venni nem lehet. De úgy meglehet oldani,h pl felveszek önerőnek személyi kölcsönt és utána jelzáloghitelt a vásárolandó házra?
2010. márc. 24. 10:18
1 2
 1/16 anonim válasza:
Megoldani meglehet, csak éppen nem érdemes. A bank úgyis megnézi lakáshitel felvételekor, hogy van e másik hiteletek is, és akkor már úgy nehezebben adják meg.
2010. márc. 24. 10:36
 2/16 A kérdező kommentje:
Igazából még nem most akarunk, de nem árt már most okosodni mit,h kellene csinálni. Mert sajnos albérlet és a rezsi mellett nehéz spórolni. Esetleg vmi ötlet?
2010. márc. 24. 10:51
 3/16 anonim ***** válasza:
58%

Spórolni a hitel mellett sem tudtok többet, de legalább már a saját lakásotokat fizetitek.

Kesze-kusza dolog ez...:-/

2010. márc. 24. 10:59
 4/16 anonim ***** válasza:
52%
Nyiss fundamentát, megéri, kedvezményes hitelfelvétel, jobb konstrukciók...
2010. márc. 24. 11:01
 5/16 A kérdező kommentje:
De ha előre fizetem a fundamentát akkor végképp nem tudok spórolni. Vagy akkor nem kell önerő?
2010. márc. 24. 11:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A Fundamenta meg a többi Lakáskassza csak felesleges pénzkidobás.Csak akkor nyúlhatsz hozzá,ha lejár a szerződés,de akkor is mindenféle kifogást találnak,mire hajlandók folyósítani.Több ismerősöm is megjárta velük.
2010. márc. 24. 11:20
 7/16 A kérdező kommentje:
Én is hallottam ilyen rémhíreket. És hitelfelvevésnél mi a helyzet?
2010. márc. 24. 11:31
 8/16 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem volt vele semmi problémám. Előre fizettem, azaz az önerőmet gyűjtöttem oda. Négy év után meg sokkal jobb konstrukcióban tudtam felvenni lakáshitelt, mint máshol. És nem mondanám különösképpen macerásnak a felvételt. Az valóban igaz, hogy le kell, hogy járjon a futamidő, de hát ezzel terveztünk előre.
2010. márc. 24. 11:35
 9/16 anonim válasza:
71%
Hát igen ha valaki nincs tisztában a fundamenta szabályaival, akkor el is hiszem hogy sokan panaszkodnak rá, de ha valaki tisztába van vele, hogy mi hogy működik akkor már nem is olyan rossz. Csak egy jó pénzügyi tanácsadóra van szükség, aki mindent elmagyaráz töviről, hegyire. mi így akarunk most felvenni lakás hitelt 18 évre így hogy persze az elején többet, de az utolsó 10 évben csak 36 ezret kell majd fizetni kb. 6 mill. hitelre
2010. márc. 24. 11:42
 10/16 A kérdező kommentje:
És előtte mennyi ideig fizettétek? És mennyit? Az elején mennyi lesz a törlesztő? Nekünk is 6millió pont elég lenne:)
2010. márc. 24. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!