SOS segítség kellene! 31. -én lejár a fizetési határidőm! Elvan fogadva a hitelkérelmem a Fundamentánál és a CSOK az OTO-nél de mindegyik utoljára akar utalni és így egymásra várnak. Mit tegyek?
Nem járok ide naponta, hiába írogatsz privát üzenetet, attól még nem válaszolok hamarabb.
A Mr. Önérzet nevet nem inkább a tükörbe kellene mondanod?
Ki az aki ész nélkül védi az értelmetlen álláspontját?
Nem tudom eldönteni, hogy vajon ennyire merev agyú vagy és tényleg nem fogod fel, hogy mit írtam vagy csak elvből csinálod, hogy akkor is valahogy kihozd belőle hogy neked van igazad. Egyébként talán az utóbbi rosszabb, az ilyen mindenben okoskodó kis mitugrász.
Ez nem is önérzet, hanem ebben éled ki magad vagy nem tudom mi hajt előre.
A legelején bemutattad, hogy nem értesz a témához, nincsenek ismereteid. Azt, hogy a megkötéseket jogszabály írja elő vagy a bank saját szabályzata (amit a jogszabály megenged) a helyzet szempontjából irreleváns.
Aki ezt nem képes felfogni és csak így pörög rajta, mert azt hiszi, hogy most nagyon okos, az ne szóljon hozzá banki témához.
Gyerekes amit csinálsz.
Egyébként pedig, bár kár is belekezdeni, azért azt elmondom, hogy banki hitelezés lehetőségét és határait is törvények szabályozzák. Emellett maximálisan a bank hatásköre, hogy kit és milyen feltételekkel kíván finanszírozni illetve egyáltalán kíván-e. Senki nem kényszerítheti erre.
A CSOK, hasonlóan a többi állami támogatáshoz kicsit más eset, ott a jogszabályban rögzített feltételek teljesülése esetén, senki nem zárható ki. Viszont itt is szigorú megkötések vannak, a folyósításra vonatkozóan is.
Arra pedig vannak megoldások, hogy egy hitelt felvevő, támogatást igénylő személy ne követhessen el csalást és mind az állam, mind a hitelintézet érdekei ne sérüljenek.
Ilyen az ügyvédi letéti megoldás, ami végül itt is történt.
Azt hiszem már így is jóval többet foglalkoztam veled mint kellett volna, de ezt tényleg az én hibám.
A stílusod viszont még mindig bicskanyitogató. Azért illene visszavenned.
Remélem elnézed nekem, ha most egy darabig, így karácsonykor nem fogok erre járni és neked válaszolni.
Biztos van még sok kérdés, ahol ugyanilyen játékot játszol.
Látom még mindig nem olvastad el azt a szájbavert kérdést Mr "nincsenek ismereteid"...
Figyu, koncentrálj erősen: A kérdezőnek az otp egy törvényte hivatkozott. Eddig tudsz követni? Te nagy arccal ismtelgeted, hogy nincs semmiféle törvény és én jaj de nem értek hozzá...hogy mihez és mennyire értek, nem veled fogom megvitatni, kicsi vagy te ahhoz, hiszen egy rohadt mondatot is képtelen vagy értelmezni...eh...mit értelmezni...még elolvasni is.
Bocs, de nagyon röhejes vagy. Az pedig, hogy egyre másra csak személyeskedsz, arról tanúskodik, hogy buta vagy, mint a s..gg.
70% te egy ritka nagy surmó vagy. Direkt játszod a hülyét hogy villogtasd a vélt tudásod? Szerintem rajtad kívül már mindenkinek feltűnt milyen értetlen vagy. A kérdezőnek az Otp azt állította, hogy van valami jogszabály, ami miatt ő csak utolsóként utalhat. Az első válaszoló pont arra mutatott rá, hogy semmilyen jogszabály nem kötelezi az Otpt arra, hogy utolsónak utaljon. Erre jössz te és okoskodsz. "Milyen jogszabályt mutasson az otp?" Hát ez az te nyomorult, hogy semmilyet nem tud, mert ilyen nem létezik, csak hivatkozik rá. Más szóval szemétkedik, hazudik, megvezeti az ügyfelet. Ergo, nemlétező jogszabályra ne hivatkozzon ez a mocsok bank!!!
Te meg ahelyett hogy ezt felfognád idejössz észt osztani, meg általános lózungokat dobálni és közben fikázol másokat pedig az igazán tudatlan te vagy. Vicces hogy más stílusán rugózol, noha a te nyitásod volt az igazán tenyérbe mászó. Aztán ezek után meg vagy lepve ha a te stílusodban vagy helyre téve? Tutira egy buta otps rabszolga vagy aki védi a mundér sosemvolt becsületét. Még azt is bekockáztatom, hogy nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!