SOS segítség kellene! 31. -én lejár a fizetési határidőm! Elvan fogadva a hitelkérelmem a Fundamentánál és a CSOK az OTO-nél de mindegyik utoljára akar utalni és így egymásra várnak. Mit tegyek?
Milyen jogszabályt mutasson az OTP?
Megteheti, hogy a legvégén utal csak, mindig így jár el.
Amikor nincs CSOK akkor is így csinálja, mert ő így érzi magát biztosítva.
Ehhez minden joga meg van.
Hogy a CSOK esetében van-e ilyen jogszabály nem tudom. De mivel anélkül is dönthet így, maximum az a kérdés, hogy magától dönthet így vagy egy jogszabály miatt csak így csinálhatja.
Az ügyvéded segítségét igénybe kellene venned.
Egyébként én úgy gondolom, a Fundamentának kellene előbb utalnia. Az OTP nem fog.
Próbáld meg értelmezni amit írtam!
Elég szomorú, ha nem megy.
A hitelező bank amúgy is megteheti, hogy utolsóként utal. Minden ingatlanhitelnél, nem csak CSOK esetében.
Hogy erre jogszabály kötelezi-e a CSOK miatt avagy sem mindegy, mivel magától is így csinálná.
Milyen jogszabályról beszélsz akkor?
A bank dönti el, hogy ad-e valakinek hitelt és milyen feltételekkel. Ha az ügyfélnek így nem jó, nem hitelez és kész.
És még az ilyenek hiszik okosnak magukat...
Személyeskedés helyett akár oda is figyelhettél volna. A kérdezőnek egy jogszabályra hivatkozva tagadták meg az utalást. Értem?
A többi talan már menni fog.
12-11 08:37 vagyok.
Csak most léptem be ide.
Ha ismereteid nincsenek, legalább nagyképűséggel pótolod, ugye?
Ezt "a többi talán már menni fog" szöveget nem biztos, hogy neked kellene írnod.
Egyáltalán hogy jössz ehhez?
A Fundamenta is hitelező. Az, igen, de ha kicsit lennének ismereteid a témában, akkor tudnád, hogy miért az OTP utal utoljára. Nem fogom elmagyarázni, utána tudsz nézni.
És még az ilyen akar kioktatni?
És milyen odafigyelésről zagyválsz?
Nem jogszabályi előírás miatt utal a végén a bank, ahogy mondtam már korábban is.
A privát üzenetben ezért zaklatni pedig téged minősít.
Hát betojok! Tedd már meg önmagadért, hogy elolvasod azt a szájbavert kérdést, mielőtt kinyitod a szád! Koncentrálj erősen a 3. Sorszámúra! Ott van benne leírva szép magyar szavakkal, hogy az otp hivatkozott egy jogszabályra!
Kevesebb önérzet, több odafigyelés és megspóroltál volna egy sor szájtépés, plusz egy nevetségessé válást szakértőkém!
Ja, egyetlen darab privát üzenetet zaklatásnak minősíteni elég röhejes. És azt is megúsztad volna, ha figyelmesebb vagy és nem személyeskedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!