Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 4 hetes számlát "lát" a...

4 hetes számlát "lát" a végrehajtó?

Figyelt kérdés

November elején nyitottam egy Takarékszövetkezetes számlát. Most szóltak a melóhelyemről hogy letiltást kaptam.

Nem szeretném ha inkasszó is jönne egyidőben. A végrehajtó a 4 hetes számlámat is látja már vagy ebben több idő kell?

7én kapok fizetést és ha kell kérem máshova.

2015. nov. 27. 15:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Névtelen fórum, elárulom hogy okirathamisítás előkészülete volt és bőven megérte még így is :) Egy nagyon szimpatikus nyomozó volt az előadó az ügyünkben és előre mondta hogy nem kell tartani semmi komoly büntetéstől mert az ügyésszel akinél az ügy volt sokat beszéltek erről.

Mindezt csak azért hogy megnyugodj micsoda bűnöző kért tanácsot :)

A végrehajtóval egyeztettem, elfogadta a 20 ezres részletet, és azt mondta nem érti a másik miért utasította el de részről ez rendben van és így ne kell inkasszótól se mástól tartanom.

2015. dec. 1. 10:06
 12/13 anonim ***** válasza:
89%

Köszönjük a tudósítást. (4-es vagyok)

Örülök, hogy sikerült a részletfizetés :-)

Mondjuk én voltam az egyetlen, aki azt próbálta javasolni, hogy legjobb, legegyenesebb út lenne a megegyezés - jól le is lettem húzva. miccsoda förtelmes dolgot mondtam! :D

Tényleg örülök, hogy sikerült :-)

2015. dec. 1. 10:12
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Az első elutasítás miatt nem gondoltam volna de örülök hogy próba szerencse alapon felhívtam tegnap telefonon és a megbeszéltek alapján küldtem is neki a kérelmemet már szintén a tegnapi napon :)

2015. dec. 1. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!