Hitelt szeretnék felvenni, melyiket/mit ajánlotok? (Többi lent)
Van egy kis vendéglő, amit szeretnék
megvenni, a mostani tulajdonos 8.000.000-ért adja.Nincs eladó, üzlet/boltvezetői szakképesítésem, de elszeretném kezdeni, csak attól félek ,hogy miközben okj-s képzésben ezt a tanfolyamot csinálom, aközben megveszi más a vendglőt, amíg pedig nincs meg az iskolám addig még ezt a vissza nem térítendő pályakezdő hitelt sem tudom felvenni...
Azon gondolkoztam,hogy akkor veszek fel egy "normális" hitelt és abból kitisztázom a vendéglőt, és utána tanulok, megvan a szakképesítésem utána veszem fel ezt a pályakezdős hitelt.
A kérdésem az lenne hogy ehhez a "normális" hitelhez mit ajánlotok?
(Bocsi ha néha hülyén fogalmaztam de a hitel témában nem vagyok jártas...szóval elolvasván az ötletemet, mit gondoltok róla?Mit tegyek másképp/Milyen hitel tudna nekem ebben segíteni?)
A válaszokat előre is köszönöm.
én is csak nyaraláson járok. tehát kb ott van értelme, ahol állandóan (nem csak szezonálisan) rengeteg a turista.
de ha ez az ingatlan eleve vendéglő volt, akkor van vmi oka, hogy bezárt. ha olyan jól ment volna, akkor ma is működne, max az üzemeltető változna néha.
És van vendéglátásban tapasztalatod???
Ha nincs, bele se kezdj! (iskolától függetlenül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!