Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ki tudja az OTP jelenlegi...

Liptayné Katalin kérdése:

Ki tudja az OTP jelenlegi vezérigazgatójának a nevét? Milyen címre lehet írni neki?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 05:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Még mindig Gáspár Sándor a vezérigazgató.Szerintem az OTP-hez írhatsz neki,vagy valamelyik tulajdonában levő céghez.
2010. márc. 21. 06:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igaz, nem Gáspár S.hanem Csányi Sándor.De, másképpen nem jutott eszembe. Pedig tudtam. Minden esetre, köszönom szépen!
2010. márc. 21. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Csányi Sándor a tulajdonos, ő a vezérigazgató is.
2010. márc. 22. 08:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Elég naív vagy, ha azt gondolod : Őfelsége Csányi Sándor elolvassa a kisemberek leveleit...

Jobban teszed, ha lesz.arod az OTP-t, a legdrágább bank, amit csak ismerek, minden szolgáltatásuk 2x annyiba kerül, mint a többinél...

Én is most mondtam fel a bankszámlámat náluk és a gyerekeim ifjúsági bankszámláit is, mert hajmeresztő díjakat számítanak fel, ráadásul február 28-tól mindent, ami eddig ingyenes szolgáltatásuk volt, elképesztő díjazásúra változtatták (mindezt úgy, hogy nem értesítették ki az ügyfeleiket)!

Csányi Sándor így is multimilliomos, de ez neki nem elég, még jobban akarja tömködni a zsebeit!!! 8-[

2010. márc. 28. 06:10
 5/5 A kérdező kommentje:
OK!. De, akkor Te tudod , hogy kinek érdemes írni?
2010. márc. 29. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!