A jelenlegi bankom kiszolgáltathatja e az adataimat az otp-nek és a jelenlegi bankom levonhatja e a pénzt amivel az otp-nek tartozom? Részletesen lentebb.
Ha nem fizeted a hiteled, akkor szerintem levonhatják a pénzedet. Behajtás indul ellened.
Az A hitel törlesztésére lehet kérni részletfizetést, ami úgy nézz ki, hogy egy meghatározott összeggel havonta csökkentik a hitelkereted.
Nem vonhatják le, először is BAR listára kerülsz, utána eladják a tartozásof egy behajtó cégnek Ők bíróságra viszik az ügyet és utána már megterhelhetik a fizetésedet bármelyik bankban leszel. Tehát kérjél részletfizetést inkább, ill. ne várd meg amíg eddig eljut az ügy mert rosszabbul jársz késedelmi kamatok, bírósági költségek + végrehajtói díj mind téged fog terhelni.
Inkább most kapcsolj.
Mi az, hogy nem vonhat?
Komolyan azt hiszitek, ha tartozásotok van egy bank felé, azt megoldhatjátok azzal, hogy nyitok még egy számlát egy másik banknál?
Majd veled rendezi és küldi a felszólításokat? És utána? Utána mi lesz? Arról már nem beszélsz…
A barátnőm anyukájának még a fundamentára is rátették a kezüket… Bárcsak ilyen egyszerű lenne, hogy bankot váltok…
Közöm? Miről beszélsz? :)
Te vagy a szánalmas, én is átsiklok feledted, mint amikor átlépek egy kutyaszart. A siklásodnak pedig meglesz az eredménye, csak legalább rossz tanácsot ne adjál másnak.
Ha figyelmesen elolvastad volna,én csak a saját tapasztalataimat írtam le,nálunk így működött...
Amúgy meg díjaznám,ha nem fenyegetnél!
Fenyegetni? Ki, én? Ugyan már…
Olvasd el az OTP üzletszabályzatot, a lakossági bankszámláról és a folyószámlahitelről I. rész Általános rendelkezések.
De ne úgy, ahogy szoktad, hogy átsiklasz felette. (Ez a fenyegetés, amit az Üzletszabályzatban találsz!)
Ha már a tapasztalatnál tartunk, én is azt írtam, pontosan tudom (sajnos) hogyan lehet az OTP-vel megállapodást kötni hitelkeret csökkentésről, és hogyan lehet a tartozást „normálisan” rendezni.
Ha megnézed az első választ, jééééé… Ja, de lehet ezen is átsiklottál.
Amúgy fogad meg saját tanácsod, olvass figyelmesen, és használd kicsit a buksidat! A bőszmeségeidet pedig tartsd magadba.
Tudod hogy van a mondás, Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna....
Részemről lezártam, mindenki saját sorsának kovácsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!