A provident hitel hogyan müködik? (részletesen lkeirná nekem valaki? )
mennyire gyors,megbizható?nekem kb 60 E forintra lenne szükségem.Munkáltatói kell hozzá?ha valaki vett ezen hitelt leirná nekem részletesen hogy zajlott?
elöre is köszi
17:33
"Egy a lényeg,hogy jóban vagyok a képviselővel,és szokta mesélni,hogy nagyon sokszor sok helyen kimegy,felveszi az adatokat,de mondja a főnöknek,hogy ezek úgysem fognak rendesen fizetni,ne adjanak nekik és elutasítja őket..."
Dagad a melled, nem igaz? Büszke vagy a hitelképességedre?
Csak gratulálni tudok. Remélem, ettől még jobban érzed magad..
Kedves válaszoló, a végére hagytam a részed. Ne vegyél fel uzsorát, ha elfogadod a tanácsom. A dupláját minimum vissza kell fizetned. Ha a házi szolgáltatást kéred akár 200e is lehet a vége. Bár ha itt tartasz akkor nem foglak tudni felvértezni ellene. Mondd ki magadban: "De kell a pénz". Aztán mikor fizetsz jussak eszedbe! A legjobbakat
Nem lehetett megállni,hogy ne szólj be,mi?
De nagy az Isten állatkertje...
milyen duplájáról beszélsz második?????????????? meg kéne nézni azokat a részleteket, semmivel nem rosszabb a provident, mint egy áruhitel... [link]
annyi a lényeg, hogy az otthoni szolgáltatás helyett ;) utalást kell választani, mert úgy olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!