Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért nem kaptam hitelt a...

Miért nem kaptam hitelt a Cetelem Banknál?

Figyelt kérdés
Ma voltam bent a Media Marktban, 0 forinttal szerettem volna kihozni egy 160.000 forintos Samsung tv-t. Nincs más hitelem, ez lett volna az első, havi nettó átlag keresetem 80.000 forint, határozatlan idejű szerződésem van. Havonta semmi kiadással nem rendelkezem. Ha fizettem volna mondjuk 10 vagy 20% önrészt, akkor kaptam volna hitelt? Köszönöm annak aki válaszol!
2015. nov. 2. 19:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%
Elárulok egy titkot. Egy csomó olyan adatot bekérnek a bankok, amik irrelevánsak, például azért, hogy az emberek pénzügyi helyzetéről információt kapjanak ;)
2015. nov. 2. 20:19
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
ezzel nem leptél meg.
2015. nov. 2. 20:23
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Mielott ezt meg sokaig folytatjatok, maradjunk annyiban hogy mondhatsz Te amit akarsz, kell a hitelhez egy munkaltatoi igazolas es ami azon van, az a perdonto.
2015. nov. 2. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

ezt senki sem cáfolta.

de ami azon van, az egy átlagbér.

van olyan dokumentum, ahol nem is kérik a 3 hónapot lebontva, hanem úgy kérik, hogy mennyi volt a 3 hónap átlaga.

2015. nov. 2. 20:47
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Nulla karcsi vagy, azért!
2015. nov. 3. 07:42
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
A hitelbírálati rendszerünk a jövedelmen túl számos tényezőt vesz figyelembe. Az alapos hitelbírálat a Bank felelőssége, azonban Hitelfelvétel előtt kérjük, alaposan fontolja meg, hogy mekkora összegű hitelre van szüksége, és olyan összegű törlesztőrészlet rendszeres megfizetésére vállaljon csak kötelezettséget, amely nem terheli meg háztartása költségvetését.
2015. nov. 5. 10:04
 17/18 anonim ***** válasza:

hahaha...

ez aztán hiteles...

nem vicces... egy kicsit sem,ááá :D

komoly pénzintézet lehet, amelyik ide ír névvel együtt... :D

biztos őket választanám, akik a Hitelfelvételt is így, nagy betűvel írják, mintha tulajdonnév lenne.

azért egy pénzintézettől nem ezt várja az ember.

2015. nov. 5. 18:59
 18/18 Salvadorbali válasza:

Szerintem a Cetelemnél nincs trógerebb bank!

Nekem átlag 92-ezer nettó körül mozog a fizetésem,egy havi 6000 ft-os hitel van a nevemen és rezsiköltségre számoltak 20,000 ft-ot! Mégsem adtak áruhitelt egy 55 ezer forintos hang projektorra! Akkor hogy is van ez?! Ja és legutóbb pedig egy 60 e ftos fényképezőre sem adtak hitelt pedig akkor még nem volt máshol hitelem.. 150 ezer nettó kell nekik hogy hitelt tudjak felvenni?!

2015. dec. 1. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!