Cetelem átverés a 0 % os kamat?
Soha nem akartam hitelre venni semmit. Ezt tartottam is. Februárban viszont láttam a euronics-ban egy laptopot, ami 0% áruhitelre elvihető. Mondom na ez jó, hát most legyen.
Nem adok ki egyben annyi pénzt....
Havi 10 ezer nem sok.
Júniusban valahogy csúsztam egy hetet a befizetéssel, ami után elkezdtek nekem küldeni egy Hitelkártya díjat amire azt hittük egyszeri díj merthogy a hitelkártya a fedezet erre az áruhitelre. Na most azóta a havi díjam mellé még küldenek 5600 ft kártyadíjat...!!!!
Amit nem fizettem be mert totál nem volt világos ezt mire fel küldik, most kiküldték egyben a havi 5600-akat is, hogy fizessem be.
És nem adnak rendes felvilágosítást csak küldözgetnek nekem olyan leveleket hogy én aláírtam a hitelkártya szerződést a laptop vásárláskor. ???
Azaz 50 % os kamattal vettem a laptopot???
Totál nem értem.
Próbáltam hogy kifizetem a fenébe az egész laptopot, ami még hátra van, csak szüntessék be ezt a kártyát hát nem akarok én havi plussz 5600 at fizetni!
Azt írták hogy ha majd mindent kifizettem (a kártyadíjat is!!!) akkor kiküldik mennyi a hátralékom, és akkor kérhetem a kártyaszerződés felbontását!!!
ÁÁÁÁÁ!!!!!
Most az egyik ismerősöm a boltban, ahol vettem, megpróbál nyomozni, (még ő sem látja át tisztán, holott ő ott dolgozik) de már a pumpa megy fel bennem az aljas átverős sunyi pénz-intézetektől...!!!!
Isten óvjon mindenkit ezektől a lehúzós bandáktól!!!
Ha esetleg valakinek van erről infója tapasztalata ne tartsa vissza magát írjon mi a fene folyik itt?
Tájékoztatjuk, hogy a hitelszerződés 4.15.4. pontja alapján amennyiben a hitelkártya számla terhére igényelt fogyasztási kölcsön törlesztőrészletével késedelembe esik, a hátralék összegével a Bank a hitelkártya számlát jogosult megterhelni (vagyis a teljes hitel mutató értéke kizárólag az Ön szerződésszerű teljesítése esetén 0%). Ezáltal a hitelkártya költségei (számlavezetési díj, éves kártyadíj) felszámításra kerül, és megfizetése esedékessé válik.
Előtörlesztési szándékát az alábbi elérhetőségeken jelezheti Bankunk felé:
- [link]
online ügyfélkapcsolati oldalunkon, vagy
- a (06 1) 458-6070-es ügyfélszolgálati telefonszámon.
Munkatársaink készséggel fognak rendelkezésére állni.
Tehát a világ tehet róla, hogy te annyira egyszerű vagy, hogy nem tudsz értelmezni egy 3 oldalas szerződést... Istenem, mi lenne ha egy 300 oldalasat kéne értelmezned, összedőlne a világ?
És igen, képzeld, SEMMIT NEM ÍROK ALÁ anélkül, hogy elolvasnám. Ha sokan állnak sorba akkor vagy félreállok olvasgatni vagy lexarom a többi sorbaállót vagy visszajövök mikor nincs senki. Ennyi.
Nehogy már a világ legyen hibás a saját ostobaságod miatt...
Te vagy a tipikus archetipusa az ostoba kreténnek. Minden jellemző jegyét hordozod:
- Önérzetes vagy, illetve a nagy nemzeti összetartásra hivatkozo
- Ostoba vagy
- Mindig másokat okolsz a saját hibádért
Erre csak bónusz, hogy egy anonim oldalon pontozgatsz.
Büszke lehetsz magara :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!