Mi történik a Cetelem hitelkártyámmal ha időközben szültem és GYES-en vagyok?
Figyelt kérdés
Nincs aktiválva, viszont most olvasom hogy eleve kizáró ok a hitelkártyánál a Gyes! Ezt ők honnan tudják, ha tegyük fel aktiválni szeretném?2015. okt. 12. 14:36
1/3 anonim válasza:
Javaslom, hogy menj be a bankhoz és szüntesd meg a hitelkártya szerződést.
Ha esetleg van valamennyi tartozás mégis (adminisztratív költségek miatt esetleg lehet) rendezni kell. Ha van is, biztos nem nagy.
Utána szüntesd meg!
2/3 A kérdező kommentje:
Hát az csodás volna ha fizetni kellene! Úgy tudom amíg nincs aktiválva addig semmi költséggel nem jár. Írásban felmondtam, de még nem jeleztek vissza.
2015. okt. 15. 14:11
3/3 A kérdező kommentje:
Egy éve küldték ki a kártyát (mert részletre vásároltunk mosógépet), és automatikusan szóval nem igényeltem.
2015. okt. 15. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!