Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP-ben dolgozók, lehetséges...

OTP-ben dolgozók, lehetséges ez? Help. Bővebben lent:

Figyelt kérdés

Anyukám 2 napja befizetett az OTP-ben csekkeket.Már aznap délután kint volt a lakásunkon 2 OTP-s,hogy akarnak vele beszélni.Gondoltam,hogy elfizetésről lehet szó,mert az egyik kibökte,hogy ezt nem tudja kifizetni.

Anyukám nem vett észre semmit,mármint,hogy többet adtak volna vissza a kelleténél.Ma reggel megint kijöttek,hogy miért nem ment be megbeszélni a dolgot,és ha nem megy be továbbra is,akkor feljelentik.Mert kamerafelvétel van a dologról.Szegény 70 éves anyukám nem fegyverrel rabolt,és most mégis itthon zaklatnak és fenyegetőznek!

Lehet valami bajunk ebből?

Légyszi segitsetek!!!!!!!!!!

2010. márc. 18. 12:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ha valóban nem kapott vissza több pénzt az anyukád, akkor ezt meg kell mondani az alkalmazottaknak és kész. Nem értem miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Nem tehetnek ellenetek semmit.

Ha valaki több pénzt kapott és azt nem akarja visszaadni, akkor az lopás. Ha ezt nem adja vissza, akkor ő nem tisztességes ember.

Egy pénztáros kolléganőm járt így, évekig fizetett egy tolvaj ügyfél miatt. Sajnos sokan nem gondolnak bele, hogy a pénztárosnő is ember, amit így fizetnie kell, azt a családjától, gyerekeitől veszi el.

Érdekes, de az esetek többségében az elfizetett összeget visszahozták az ügyfelek.

2010. márc. 26. 18:32
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem lopás!! Ha a pénztáros hibázott akkor viselje a következményeket,Ha én hibázok a munkahelyemen akkor rajtam van a felelősség,és nekem kell kifizetni a költségeket..

Reklamáció a pénztártól való távozás után nincs..Ezt a pénztáros is tudja...

2010. márc. 26. 19:22
 23/23 A kérdező kommentje:

Igen,ez így van,de az én anyukám nem kapott vissza több pénzt.

Mellesleg én ápolónőként dolgozok,ha rossz injectiót adok be egy betegnek,nem mondhatom,hogy add már vissza,köszi.........

Ha a boltban rosszul adnak vissza,mindig szólok,már nem egyszer fordult elő.

De ebben a helyzetben nem ez történt.

Az OTP-s a befizetett csekkre irta rá,amit mi ugye már nem látunk.Ezzel az erővel többet is irhatott volna..........

Meg maga az eljárárs a dühitő!

2010. márc. 29. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!