Hogyan vásárolhatnék lakást önerő nélkül?
" Tegyél félre, vagy nyiss az Otp-nél is
lpt-t havi 20ezerrel. "
Ha van funda nem nyithat OTP-nél sajnos. Én is akartam de egy embernek csak egyet lehet.
Sajnos, onero nelkul nincs lakashitel. Ezen felul maga az ingatlanvasarlas is egy 8-10 m ft-os lakas eseten olyan bo 600 e ft-os adminisztrativ koltseggel jar.
Ha nt. 250 korul keresel, havi 100-120 e ft-ot tegyel felre, igy bo 3 ev mulva megveheted az otthonod!
1. ha nettó fizetésed elegendő, akkor az önerőt szabadfelhasználású hitelből fedezheted, majd ugyanennél a banknál lakásvásárlási hitellel fizetheted ki a lakást.Mindez csdak akkor , ha a két hitel törlesztőrészletéhez elég a nettó fizud.
2.Ha jó a munkahelyed, akkor az önerőt olyan lakásvásárlási kölcsönnel tudod kifizetni, amit a munkáltatótól tudsz igényelni.
Mindkét variációról a napokban olvastam a neten. Azért a saját kp. a legbiztosabb. Sok sikert és kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!