Fizethetek-e be pénzt valakinek a bankszámlájára úgy, hogy csak a nevét tudom és a címét, a számlaszámát nem?
Akkor tehát ha például tudok egyéb adatokat, csakmint a születési dátum, anyja neve, akkor valószínü, hogy megcsinálják a szàmlaszám nélkül is? Vagy csak és kizárólag a számlaszám ismeretében van esélyem pénzt befizetni?
Köszönöm szépen a gyors választ.
De akkor rajta lesz, hogy ki fizette be a pénzt vagy rosszul tudom? Sajnos ez nem megoldás, mert ha látná az illetö, hogy kitöl kapta, azonnal vissza is adná, túl büszke a segítséget elfogadni...
De egyébként ha a banki befizetés nem járható út, akkor úgyis valami mást kell találnom. A lényeg, hogy ne legyen feltüntetve, illetve ne legyen lenyomozható a befizetö neve.
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat, melyek valóban a feltett kérdésre válaszoltak. :) Így megtudtam, hogy a befizetö nevét az illetö banki befizetés esetén ígyis-úgyis tudni fogja, tehát valami más megoldást fogok találni.
Kedves 9:13-kor válaszoló. Az ember mindig azt hiszi, hogy egy-egy feltett kérdésnél megússza az ismeretlenben ítélkezö, körülményeket abszolút nem ismerö bunkókat. Köszönöm, hogy a világon vagy, te mindent tudó és megoldó félisten. XD szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!