Hol találok olyan magánszemélyt aki adna kölcsönt?
4-es vagyok - ne haragudj, de csodálkozol, hogy nem kapsz normális választ? Szerinted hány embernek lenne ma Magyarországon szüksége ennyi pénzre? Soknak.
De hogy valami ötletet is mondjak: ha jól vettem ki itt a sorokból, akkor kamionos jogsit szeretnél letenni, ahhoz kell. Ha ennyire biztos vagy benne, hogy működne a dolog, akkor próbálj felvenni jelzáloghitelt... már ha van ingatlanod...
Kedves kérdező (4-es, 12-es vagyok)
Szerinted mi vagyunk a hülék, de talán érdemes lenne elgondolkodnod: ki az a hüle, aki kölcsönadna neked 500 ezer ft-ot úgy, hogy SEMMI, de SEMMI biztosítékod nincs!!
Tényleg ekkora hüléknek nézünk ki, hogy a két szép szemedért rádszórunk 500 ezer ft-ot? Egy vadidegen embernek? Gondolkodj el egy kicsit kérlek: teszem azt, tényleg ad valaki kölcsön Neked, de kitesznek a munkahelyedről...
Vagy: megszerzed a kamionos jogsit és véletlenül bebóbiskolsz vezetés közben (mert hajtasz, hogy vissza tudd adni a pénzt) egy kanyarban, baleseted lesz (sajnos elég gyakori). Mégis utána hogy a búbánatba fizetnéd vissza a pénzt?
Fuvarozó ismerősöm egyszer rosszul számította ki a kanyart, a rakomány nem volt megfelelően rögzítve, beborult az árokba - a kárt VELE FIZETTETTE MEG A CÉGE! mondjuk Ő havi 300 ezret keresett...
Továbbra is csak azt tudom mondani. ahelyett, hogy minket szidalmaznál, inkább azon tördd a fejed, hogyan tudnád összeszedni azt a pénzt. Senkinek nem repül a sült galamb a szájába - Neked kell tenned érte. Pl. ha dohányzol, tedd le a cigit - máris megvan min. havi 25 ezer ft (napi 1 dobozzal számolva) Egy év alatt 300 ezer ft!!
ha nem dohányzol, akkor máshol keresd meg azt, hol tudnád megfogni, megszorítani azt a pénzt.
Ennél jobb tanácsot sajnos nem tudok adni.
4,11,16 vagyok:
Én, akit úgy lehúztatok a 4-es válaszomban, hogy tenni is kellene valamit az álmod megvalósításáért, megtaláltam Neked azt, amit Neked kellett volna megtalálni. (előtted az internet, ha tényleg nagyon szeretnél valamit, keress, kutass, stb., hogyan valósíthatnád meg)
Tessék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!