Hol találok olyan magánszemélyt aki adna kölcsönt?
Sehol. Aki azt állítja, hogy ad, az vagy uzsorás, vagy csaló.
Esetleg barátoktól vagy családtagoktól.
Én is szeretném az álmom megvalósítani, de még nem sikerült- nekem 2 millió kéne... azt mondták nekem, merjünk nagyot álmodni :D
Félretéve a viccet: ha van egy álmod és azt szeretnéd megvalósítani, akkor abban pont az a pláne, hogy meg kell küzdeni érte: spórolj, találd ki, hogy lehetne pénzt keresni, nézz utána, hogy tudnád a legolcsóbban kihozni az álmodat, stb.
És hogy még komolyabbra fordítsam a szót: pont a lényeget nem írtad le: ha valaki mégis adna Neked, mégis mennyi idő alatt, mekkora összeget szándékoznál visszafizetni és miből?
Köszönöm az okoskodást ;) ....valóban igazad van meg kell érte küzdeni. Aláírom, de Had ne mondjam mióta küzdök ebbe a retek országba.....tudod néha kell segítség az induláshoz. Egy szóval nem írtam h a teljes álmom váltaná ez az összeg valóra, csak segítene elindulni az úton. ....
Persze hogy nem írtam le hogy hogy törleszteném vissza....ne én szabjam meg.... megadnám ezt a lehetőséget annak aki adna kölcsönt :) ....tudod valamit valamiért.
500 forint?
Annyit szerintem sokan tudnának kölcsönadni. Vagy akár annyit még kéregetéssel is szerezhetsz.
Nem igazán értettem mit akar, de a lényeg 500e-ért kocsit venne, hogy mielőbb meglegyen 3 év autóvezetői tapasztalata, hogy elmehessen az országból.
Amit nem értettem, hogy: Ez miért feltétele az ország elhagyásának? Miért lenne tapasztalt autós, ha nem lenne pénze tankolni?
Igen és a fedezet, hogy visszafizeti maga a kapott pénzből vett autó, nah bumm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!