Soshy kérdése:
Hogyan tudok pénzt átutalni gyűjtőszámlára, később a Neptunba?
Figyelt kérdés
A kollégiumba felvételt nyertem , ám be kell még fizessek 600 forintot. Kaptam egy levelet, amin írja, hogy először gyűjtőszámlára kell átutaljam a pénzt, és aztán onnan a Neptunba. A fő kérdés az lenne, hogy hogyan tudom átutalni először a gyűjtőszámlára, aztán meg persze a későbbiekben is segítségre szorulok. Jah, és külföldről akarom átutalni a pénzt, Erdélyből.2015. aug. 18. 13:42
11/13 anonim válasza:
Ezek szerint internetes bankolásra nem kötöttél szerződést. Ez esetben be kell fáradnod egy magyar otp fiókba, ahol átutalásai megbízást tudsz feladni.
Ha már itt vagy, javaslom hogy köss szerződést internetbankra, és ha még nem kérted, akkor kérd az "ingyenes készpénzfelvételi szolgáltatást".
Ha nagyon sürgős, akkor persze megkérhetsz valakit, akinek módjában áll pénzt átutalni, hogy tegye meg a saját bankszámlájáról.
12/13 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megnyugodtam :D Azt hittem, hogy csak én néztem el valamit, de megfordult a fejembe az is, hogy azt az OTP Direkt-et is meg kellett volna csinálnom. Ha minden jól megy, akkor hétfőn megyek a bankhoz, úgyis akkor adják ki a bankkártyám, és akkor kötök velük ilyen internet banki szerződést is :D Jah, és köszi a válaszokat :D Ha valami nem fog menni majd a Neptunos átutalással, akkor írok privát üzit, ha nem gond :P
2015. aug. 19. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!