Autohitel 4 orara? Pontosan mi az igazsag? Reszletek lent.
Figyelt kérdés
Udv.! Helyzetem a kovetkezo: hivatalosan 4 orara vagyok bejelentve, keresetem igy papiron 53.000. Eredetileg 12 orat melozom es 2-220.000,-ft a havi keresetem. Szeretnek autora hitelt felvenni amihez nyilvan keves a hivatalos ora es kereset, de a munkaltatatom ha kifizetem a kulonbozetet akkor kiallit egy olyan papairt mely szerint tobbet keresek mint 53.000,-. Kerdesem az lenne hogy hivatalosan a bank az utolso havi fizurol keri ezt a dokumentumot vagy tobbrol. Hivtam tobb kereskedot, melybol az egyiknek csak az utolso havirol kell, a masiknak 6 honaprol. Mitol fugg? Bank? Mik a lehetseges kiskapuk? A normalis valaszokat elore is nagyon koszonom!2015. aug. 12. 20:41
1/3 anonim válasza:
Nem fogsz kapni, és még a bokádat is megütheted ha lecsekkolnak.
2/3 anonim válasza:
Nem fogsz kapni és #1-nek igaza van, nem éri meg trükközni. Egyébként sincs értelme autót hitelre venni, hacsak nem munkaeszköz(taxi, teherfuvarozó, stb.), de ez a te dolgod.
3/3 anonim válasza:
Valóban nem fogsz kapni, de ha úgy gondolod, hogy megengedheted magadnak az autót, akkor a legegyszerűbb ha a törlesztőre szánt összeget elkezded félrerakni, és a végén megveszed az autót hitel nélkül. Ha szerinted elég jól keresel a kocsivásárláshoz, ez az egyetlen járható út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!