Onero nelkul adnak autohitelt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Autot szeretnek vasarolni hitelre de nincs onerom. Van olyan megoldas ahogy ez lehetseges? Bank fuggo vagy letezhetilyen egyaltalan? Elore is koszonom a normalis valaszokat.2015. júl. 9. 12:30
2/9 anonim válasza:
Hitelhez 25, lízinghez legalább 20 százalékos önerő kell.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezt semmi papirral, semmi igazilassal meg semmivel nem lehet sehol sem meguszni. Ennek lenni kell es kesz.
2015. júl. 9. 14:00
4/9 anonim válasza:
MNB-rendelet mondja ki, mi a minimális önerő.
5/9 anonim válasza:
Őszintén tedd a szívedre a kezedet, és mondd meg, ha te lennél a bank, te adnál hitelt egy olyan embernek, aki még csak meg sem próbált egy kis ideig sem takarékoskodni. Ki sem próbálta, hogy menne-e neki. Te egy ilyen emberben megbíznál, aki eddig a teljes jövedelmét az utolsó fillérig mindig elverte, önerő nulla, de most jön bizonygatni, hogy ha hitelt kapna, akkor képes lenne takarékoskodni, és a részleteket kifizetni.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem kell a keem sehova sem tenni, felre tudok ra tenni szerencsere, de hirtelen jott ez az egesz, es ezert nem tettem eddig. Csak egy kerdes volt mivel nem vagyok otthon ezekben, es nem tudom mi hol merre hany meter. A bank nyugodtan megnezheti hogy a fizetesem nagy resze pl lakaskasszaba megy, ami pont nem arrol arulkodik h elverem a penzt, hanem nagyon is jut mindenre. De mivel eddig nem volt fontos, igy autora nem gyujtottem.
2015. júl. 9. 16:22
7/9 anonim válasza:
Elvileg van rá lehetőség, de sok mindentől függ ez.
Csak egy példa, hívd fel őket, kérdezz rá, hogy mi ennek a feltétele:
( Én is kértem ajánlatot tőlük, mert megtetszett egy autójuk, 20% önerős lett volna, igaz én 3 hónap után szerettem volna vissza fizetni egyben, nem havi 30 ezerrel pörgetni, és hiába hogy jelentős részét megtakarítom a bevételeimnek, kezest kértek volna hozzá, aki nincs potenciális.Így marad a pár hónapos céltartalék képzés, és ősszel a kp-s vétel, ha találok hasonlót mint amit kinéztem náluk. )
8/9 anonim válasza:
Természetesen kapsz hitel, a kérdés csak, hogy megéri e neked. Írtam privát üzenetet.
9/9 anonim válasza:
Bank nélkül is kapsz hitelt már a 21. században, úgy, hogy semmilyen elvárásoknak nem kell megfelelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!