Autóhitelt ki kaphat?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy minimum a 18. élet évét be kell hogy töltse, Magyar állampolgár stb.... de van feltételhez kötve, hogy csak 1 év folytonos munka viszony után? vagy csak a lényeg, hogy be legyen jelentve az illető, és legyen munkahelye.

Meg a fizetésének maximum a 30%-a lehet hitel, ha jól tudom.

Kell munkáltatói igazolás is, meg közüzemi számla is?

Munkahellyel kapcsolatos dolgokra értem a kérdést.

2015. febr. 1. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak kivancsisagkepp, mennyi az igazolt jovedelmed? Nem a feketen, boritekban a kezedbe nyomott, hanem a hivatalos?

Munkaltatoi igazolas 99% hogy kell, a kozuzemi szamla nem feltetlenul. Picit komolyabb hitelkepessegi a vizsgalat, mint egy aruhitelnel, a bankok tanultak a korabbi evekbol.

2015. febr. 1. 16:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Jelenleg még nincs munkahelyem, tanuló vagyok.

Ha minden igaz akkor nyár folyamán kezdek el dolgozni, csak információ szerzés miatt kérdeztem, hogy munkahely kapcsán mik a feltételek.

2015. febr. 1. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor varj meg par evet ezzel a hitellel. Hacsak nem a munkadhoz kell, palyakezdokent ne a hitelre vett auto legyen az elso gondolatod.
2015. febr. 1. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:

24 éves kor alatt ráadásul adóstársat, kezest is szoktak kérni komolyabb összegek felvétele esetén.

Az első kocsimhoz 560 Ft hitel kellett (20% önerő volt) 22 éves voltam. Egyes egyedül a Banif Plus adott hitelt kezes meg minden szirszar nélkül, igaz az meg olyan kamattal, hogy duplát fizettem vissza mire a végére értem.

2015. febr. 1. 17:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Úgy tudom, már 1-2 milliónál is kell kezest keresni. Már egy ideje böngészem az ilyen autós hiteles dolgokat. Valószínűleg ez a hitel dolog még várat magára.

A THM-ek elég magasak sajnos. Mondjuk futamidőtől is függ, de ilyen 16-18% körül vannak.

2015. febr. 1. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!