Autóhitelt ki kaphat?
Azt tudom, hogy minimum a 18. élet évét be kell hogy töltse, Magyar állampolgár stb.... de van feltételhez kötve, hogy csak 1 év folytonos munka viszony után? vagy csak a lényeg, hogy be legyen jelentve az illető, és legyen munkahelye.
Meg a fizetésének maximum a 30%-a lehet hitel, ha jól tudom.
Kell munkáltatói igazolás is, meg közüzemi számla is?
Munkahellyel kapcsolatos dolgokra értem a kérdést.
Csak kivancsisagkepp, mennyi az igazolt jovedelmed? Nem a feketen, boritekban a kezedbe nyomott, hanem a hivatalos?
Munkaltatoi igazolas 99% hogy kell, a kozuzemi szamla nem feltetlenul. Picit komolyabb hitelkepessegi a vizsgalat, mint egy aruhitelnel, a bankok tanultak a korabbi evekbol.
Jelenleg még nincs munkahelyem, tanuló vagyok.
Ha minden igaz akkor nyár folyamán kezdek el dolgozni, csak információ szerzés miatt kérdeztem, hogy munkahely kapcsán mik a feltételek.
24 éves kor alatt ráadásul adóstársat, kezest is szoktak kérni komolyabb összegek felvétele esetén.
Az első kocsimhoz 560 Ft hitel kellett (20% önerő volt) 22 éves voltam. Egyes egyedül a Banif Plus adott hitelt kezes meg minden szirszar nélkül, igaz az meg olyan kamattal, hogy duplát fizettem vissza mire a végére értem.
Köszönöm a válaszokat.
Úgy tudom, már 1-2 milliónál is kell kezest keresni. Már egy ideje böngészem az ilyen autós hiteles dolgokat. Valószínűleg ez a hitel dolog még várat magára.
A THM-ek elég magasak sajnos. Mondjuk futamidőtől is függ, de ilyen 16-18% körül vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!