Miért nem ad hitelt a Cetelem a Media Marktban?
Pár nappal ezelőtt voltam a M.M.-ban szerettem volna venni egy telefont (60e) 8 havi részletre, de elutasították. Senki nem akarja megmondani miért.
Nettó 200.000 forint nettó jövedelemmel rendelkezem amit bankszámla kivonattal tudok is bizonyítani. Már 1éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. 29 éves vagyok van saját lakaásom amin nincs hitel. AKKOR?

Alapjában véve sosem fogod megtudni, hogy miért utasítottak el, mivel a bankok ezt érthető okokból üzleti titokként kezelik.
Nem is feltétlen 1db okra vezethető vissza, amit itt próbálsz megfejteni, a meglévő hiteled, és az, hogy azon megcsúsztál lehet, hogy önmagában kizáró ok, lehetséges, hogy csak egy az okok közül.
Ezen kár rágódni, vagy megpróbálsz másik cégtől áruhitelt felvenni, esetleg folyószámla hitel, vagy azért 200k nettóból nem lehet olyan nehéz kigazdálkodni egy 60 ezres telefont.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!