Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy lehet minuszban a bankszá...

Dani kérdez kérdése:

Hogy lehet minuszban a bankszámlám?

Figyelt kérdés
Van egy bankszámlám unicredit banknál! Netes vásárlásra használom csak. Ma egy automatánál lekérdeztem az egyenlegemet és közel kétszázezer minuszt írt ki! Hazajöttem gyorsan és megnéztem netbankon. Semmilyen függöbenlévő tranzakciónál nemtaláltam nyomát. Egyedül az részletes egyenlegnél látható "még nem könyvelt forintátutalás" címén. Erre a google semmit nemdobott ki.

2015. júl. 9. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:

utalás, még nem ment el

most azonnal hívd fel a bankodat, ha nem te költöttél ennyit!

2015. júl. 9. 21:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Énis erre gyanakodtam! De nem jelezte a függöben lévő dolgoknál. :S És ezt hogyan és ki csinálhatta? Nem lehet birósági vagy behajtócéges letiltás?
2015. júl. 9. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
holnap reggel nyitásra legyél ott az egyik unicredit bankban.. talán még tudnak segíteni
2015. júl. 9. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
A kártyád hátát nézd meg, nincs e rajta telefonszám, amin az ügyfélszolgálatot el tudod érni, banki nyitvatartáson kívül is
2015. júl. 9. 21:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Netezésre használt kártyánál ALAP, hogy minden tranzakcióról SMS-értesítőt kérj! Mindenképp állíttasd be a banknál! Azonkívül Mastercard esetében már arra is van lehetőség, hogy netes vásárláskor is küldjön kódot a telefonodra, amit be kell írni a vásárlás folytatásához. Nagy vakmerőségre vall úgy használni netezésre kártyát, hogy automatához rohangálsz egyenlegért.
2015. júl. 9. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Bankszámla nem mehet ennyire mínuszba, ha nincs rajta hitelkeret. Nem hitelkártya lesz az inkább?
2015. júl. 9. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Ha nincs hitelkereted, akkor bankártya esetében a számlát mínuszba csak a banki költségekkel lehet megterhelni (számlavezetési díj stb.).
2015. júl. 9. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:
57%
*betéti számla akart lenni, nem bankkártya
2015. júl. 9. 22:25
 9/10 A kérdező kommentje:
csak azért mentem ba az automatához, hogy megnézzem hogyan állok töltsek e rá vagy sem. Netbankot ritkán használom! Nem hitelkártya! Egyszerü mastercard. 0 hitelkerettel a fizetésem se rá jön! Ezért nemértettem hogy lehet 1-2 ezer forint helyett -185000..
2015. júl. 9. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Netbankbank meg tudod nézni a részletes egyenleget, a terheléseket. Ha valami nem stimmel, a banknál kell reklamálni a visszaélés miatt.
2015. júl. 9. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!