Foglaló de hogyan?

Figyelt kérdés

Sikerült megállapodnunk az eladóval.Megvan a 25százalék önerőnk a hitelhez.De hívtak,hogy mégis kérnek foglalót.De ennyi pénzünk már nincs.....

Van olyan lehetőség,hogy az önerőnket elutalják előbb,és talán az lehetne a foglaló vagy előleg????

Gondolom az ügyvéd ezt majd tudja,de nem tudom kivárni míg megyünk hozzá,kell valami ötlet,mert kell a ház.Elvileg ha felbecsülik annyira a házat amennyire gondoljuk(és amennyire nem rég értékelték)akkor a hitelt megkapjuk,mert hitel képesek vagyunk.Csak a hbé értéknek kell többnek lennie mint a kölcsön összege amit felvennénk.De a mai világban akkor sem lehet tudni,mi van ha az utolsó lépésnél visszadobják,és még sincs hitel.Úszik több mint két millió???Vagy olyan szerződés kell írni,hogy visszakapjuk....Nem tudom :( :( Segítség!!!!

2015. júl. 7. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Fizessetek előleget inkább!

Önerőből utaltok előre.

Ha te fizeted az ügyvédet, olyan szerződést ír, ami neked jó.

Olyan szerződést meg nem kell aláírni, hogy ha mégsem kaptok hitelt, elússzon a pénzetek. Senkinek sem érdeke más nyomorúságán pénzhez jutni. Sokan ezen akarnak nyerészkedni.

2015. júl. 7. 16:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,én is gondoltam valahogyan.Igen mi fogjuk fizetni az ügyvédet.De még nem voltunk nála.
2015. júl. 8. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!