Otp banknál vettem fel hitelt lakás vásárlásra, meg szeretném szüntetni a folyoszámlám. Csekkes befizetés lehetséges?
Figyelt kérdés
Meg szeretném szüntetni a folyoszámlám, mert gyeden vagyok és postás hozza a pénzt de állandoan levonnak nagyon sok mindent,megszüntetés lehetséges?eddig számlámrol vonták le2008. szept. 2. 10:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem. Pont ezzel biztosítják be magukat, hogy ők vonják. Ez saját tapasztalat, mi nem választhattunk és az Otp-nél vettünk fel szintén hitelt!
2/4 anonim válasza:
Nekünk is úgy vonják!Feltétel volt a hitelnél hogy folyószámlát nyissunk!!!!Én a gyesemet erre a kártyára kérettem direkt ezért hogy ne kelljen minden hónapban pénzt rárakatnom!!!
3/4 anonim válasza:
nem tudod megszüntetni sajna .(
4/4 anonim válasza:
Nemtudod megszüntetni.
De az OTP nél szinte bármely banknál jobban megérte volna hitelt felvenni.
Ha érdekel melyik bankoknál lenne érdemes akár még kiváltani irj és talán segithetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!