Az Intrum megtudja a lakcímemet, ha már elköltöztem?
állandó lakcímem maradt ott, ahol voltam még a Providentes hitel felvételénél, de az ideiglenes címem már máshol van.
Megtudhatják, hogy hol lakom? Már sms-t kaptam tőlük, hogy vegyem fel velük a kapcsolatot.
kiadják végrehajtónak a tartozásod, a végrehajtó meg lehívja a lakcímnyilvántartóból
majd ráteszi a végrehajtói díjat a tartozásodra, meg a kamatokat és letiltatja a jövedelmedből vagy annak hiányában árvereztet, természetesen az árverezés költségét is te fizeted
Addigra már a családi csődvédelem is életbelép.
arra a lakcímemre nem küldenek leveleket, mert azt tudattam Velük, hogy onnan már elköltöztünk.
"Addigra már a családi csődvédelem is életbelép.
arra a lakcímemre nem küldenek leveleket, mert azt tudattam Velük, hogy onnan már elköltöztünk.
"
erre annyit mondok, hogy végrehajtó, lakcímnyilvántartó, fizetési meghagyás, kézbesítési vélelem....ez kb 1 hónap, addig nem lesz semmiféle csődvédelem
Kérdező, én mindenképpen azt javaslom, hogy együttműködést tanúsíts, sokkal jobb esélyed van arra, hogy emberszámba vegyenek, kérj részletfizetést, adósságrendező hitelt, bármit, csak lássák rajtad, hogy próbálod megoldani.
Ha nem foglalkozol vele, akkor csak azt éred el, hogy SOKKAL NAGYOBB lesz a tartozásod, magaddal tolsz ki.
" jövedelmünk a megélhetésre sem elég" - nos, ha átadják végrehajtónak, akkor a végrehajtói díjat is hozzácsapják, ahogy írták, még nagyobb lesz a tartozás+ a kamatok és a jövedelmetekből fogják letiltani. Akkor aztán majd az albérletet sem fogjátok tudni fizetni - az jobb lesz?
(nekem így lett 60 ezer ft-ból 110 ezer ft tartozásom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!