Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szeretnék venni TV-t részletre...

Szeretnék venni TV-t részletre. Hogy éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Szeretnék új TV-t venni hitelre, viszont nem tudom hogy érné meg jobban. OTP-s vagyok, így nekem jobb lenne, ha OTP áruhitelt tudnék igényelni, mert kevesebb papír kell, stb. viszont a legtöbb helyen csak cetelem hitel van, ahol meg van OTP ott a termék drágább. Egyik ismerősöm mondta, hogy létezik folyószámla hitel, de nem egészen értem hogy működik. Ha pl. a fizetésem 120000, és egy 200.000Ft-os TV-t szeretnék megvenni, akkor megveszem, de a következő havi fizetésemből egyből levonják a különbség 80 ezret?

Vagy van még egy variáció, az Auchanba is lehet kapni a TV-t, részletre, viszont ott csak akkor ha van ilyen Auchan bevásárlókártyám. Ehhez nem igazán értek. Tud valaki segíteni?

2015. jún. 14. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:

A folyószámla hitel úgy működik, hogy kapsz egy hitelkeretet, mondjuk 200.000-et. Ha költesz, akkor előbb a pénzed költődik, ha az elfogyott, akkor a hitelkeret mértékéig még költhetsz. Amikor pénz érkezik a számládra, az előbb a hitelkeretet kezdi feltölteni automatikusan. Persze elég masszív kamatok társulnak mellé, szóval nagyon megfontolnám a helyedben, hogy megéri e.

Azzal nem kell annyira törődni, hogy te OTP-s vagy, a hitelek meg a boltokban más cégeknél vannak, azt viszont jobban megfontolnám a helyedben, hogy alacsony fizetés mellett, egy ilyen relatív kis értékű tárgyra érdemes a hitelt felvenni, és nem inkább spórolni.

2015. jún. 14. 23:06
 2/4 belapus ***** válasza:

Holnapig még érvényes és ingyen van:

[link]

Tescoban július 31-ig:

[link]

2015. jún. 15. 06:02
 3/4 anonim ***** válasza:
20%
Te most tényleg szar 120 ezres fizura akarsz 200 ezerért TV-t venni? Én a 350-es fizumra is 50-ért vettem egy LCD TV-t, mert full nem éri meg többet kikukázni rá.
2015. jún. 15. 10:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja 2 hét múlva úgyis esik az ára 10-20 ezret :)) Nekem még hd ready lcd tv-m van és majd akkor veszek másikat ha a 3d fog 100ba kerülni. :D

0%-os thm-eset keress az talán megéri.. talán

2015. jún. 15. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!