Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit írhattam alá? Hogyan...

Mit írhattam alá? Hogyan derithetem ki? Mert szerintem másolatott nem kaptam mindenről. Mit tehetek? Tesco globál zrt. Budapest bank. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Ma voltam a tescoban és elötte megállitott egy nő aki a hűség pontokrol karatyolt és a budapest bankos szerződést is iratatott velem alá és ez idegesit hogy még pontosan nem tudom mit irtam alá.. Állitolag a jelenlegi bankomat azt lemondják és a budapest bankhoz tartozom.. De leszetném mondani vagy vissza szerintetek ez visszaforditható?? Vagy járt valaki hasonló cipőben?? Milyen következményei lehetnek ennek???
2015. jún. 2. 01:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bízzunk benne, hogy tanul belőle a kérdező.

Ahogy már írták, valszeg hitelkártyát igényeltél. De miért írtad alá? Ne légy ennyire konfliktus kerülő, hogy egy rámenős értékesítő bármit rád tud sózni. Ezeket kulturáltan, de határozottan el kell küldeni a pi_csába. Ha tényleg olyan jó a termék, magam is rátalálok, ha pedig nem, nincs is szükségem rá.

2015. jún. 2. 23:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Menj vissza a Tescoba és beszélj azzal a személlyel, akinél aláírtad a szerződést. Mond meg neki, hogy most azonnal le akarod mondani. Ne hagyd magad lerázni, ragaszkodj hozzá.

Ahogy már írták, igen, egy hitelkártyára írtál alá, ami több fajta is lehet.

2015. jún. 3. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!