Mit írhattam alá? Hogyan derithetem ki? Mert szerintem másolatott nem kaptam mindenről. Mit tehetek? Tesco globál zrt. Budapest bank. Mit tehetek?
Nyilván egy Tesco vásárlói kártyát igényeltél, ami tulajdonképpen egy Budapest bankos hitelkártya.
Fognak még hívni telefonon, akkor mondd, hogy meggondoltad magad és kész. Amúgy meg ha nem aktiválod a hitelkártyát akkor semmi sem történt.
Húsz éves vagy? És eddig a Holdon nevelkedtél? Jézusom. A tízéves fiam tudja, hogy csak úgy, per hecc, nem írunk alá semmit.
Te tényleg ennyire befolyásolható vagy? Megállítanak a Tescoban és már írosgatsz is alá minden orrod alá tolt papírt? Máskor ne tedd!
Vagy ha ennyire befolyásolható vagy, helyeztesd gondnokság alá magadat, mielőtt valami kapitális baromságot csinálsz!
Ha ilyen hülye vagy még csak sajnálni sem tudlak, te szerencsétlen.
Igényeltél egy hitelkártyát, amilyen hülye vagy, még folyószámlát is nyitottál a BB-nél. (Fizetheted majd a szlavezetési díjat és a kártyadíjat.
Hogy "mondanák le" (ilyen kifejezés nem létezik ez ügyben) az általad nyitott bármilyen számlát???
Ez a kis 20 éves hülye a jövőnk??? Sírni tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!