Vajon mi lehet az ok hogy nem adták meg?
Tegnap bementem a Tesco-ba tv-t venni mert a sajátom beszart... gondoltam hogy akkor már nem a legolcsóbbat hanem egy picit komolyabbat veszek, így ki is választottam egy 106cm-eset 134.990-ért. A vevőszolgálati pultnál felajánlották hogy kamatmentes részletbe 10 havi részletbe el is hozhatnám, vittem is a papírokat, és egy "hitelkártyát" igényletek nekem a Budapest Bank-nál, 150.000 Ft-al. Fél óra múlva érkezett a válasz hogy elutasították, és utána sima árúhitelt indítottam aminek ma délután lesz eredménye 16:00-kor.
10 hónapja van rendszeres bejeletett jövedelmem, 5 hónap egy magánvállalkozónál, és még 5... lassan 22.-én 6 hónap egy nagy lemezmegmunkáló cégnél. 22 éves vagyok, a nettó bérem 120 ezer átlagba, és a bankszámlakivonaton is 117.400 van (OTP bankszámla) Másik hitelem nincs, eltartottak nincsenek, 4-en élünk egy háztartásban, ebből 3-am dolgozunk, és a havi nettónk olyan 400.000 Ft. Rendelkezek saját névre szóló vezetékes telefonnal is...
Vajon miért utasították el ? Vagy mi lesz a mai eredmény?
Most nem azért mert rettentő fontos, csak nem értem hogy mi lehet a baj. Nem feltétlenül kell nekem ez a "hitel" de kicsit pénztárca barátabb lenne :)
Alapvetően két problémás adatot látok. 22 éves vagy, tehát túl fiatal a hitelkártyához és az áruvásárlási hitelhez is.
A másik gond, hogy az utolsó munkahelyeden nincs meg még a 6 hónapos munkaviszony sem. A bank elsősorban nem azt nézi, hogy összességében mennyit dolgoztál, hanem azt, hogy a jelenlegi munkahelyeden mióta dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!